Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

70 de susţinători ai FCSB-ului nu au intrat pe stadion la meciul cu Sepsi. Gheorghe Mustaţă li s-a alăturat: ”Biletul meu i l-am dat unui copil”

70 de susţinători ai FCSB-ului nu au intrat pe stadion la meciul cu Sepsi. Gheorghe Mustaţă li s-a alăturat: ”Biletul meu i l-am dat unui copil”

Superliga

Comentarii

Un grup de 70 de suporteri ai FCSB-ului nu au putut pătrunde pe stadionul din Sfântu Gheorge, la partida pe care roş-albaştrii o dispută în compania lui Sepsi.

Conform Gazetei Sporturilor, grupul de suţinători ai echipei bucureştene nu au putut intra în peluza roş-albastră, din cauza faptului că nu deţineau bilete de acces.  Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a preferat să rămână alături de suporterii rămaşi în afara stadionului.

”Biletul meu i l-am dat unui copil. Prefer să stau lângă suporteri”

„Rămân în jur de 70-80 de suporteri afară. Am luat hotărârea să rămân lângă ei. Biletul meu i l-am dat unui copil, plângea. Prefer să stau eu afară lângă suporteri. 

Am vorbit cu cei din interior, oamenii au vrut să iasă afară, dar nu am vrut să facem un impact negativ. 

M-a sunat MM, mi-a spus că a vorbit. Observatorul nu e de acord să intrăm. Pentru 70 de oameni se găsea un loc în peluză. E păcat. Nu e vorba de 300, doar 70-80 de oameni. Nu merită, se putea face o excepţie”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru GSP.ro

La partida dintre Sepsi şi FCSB asistă nu mai puţin de 6500 de spectatori.

Afla mai multe despre: mustaţăfcsb 

viewscnt
Articole similare