Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă primim cinci goluri, să dăm şi noi patru. Îmi era teamă ca vor veni meciurile cu presiune”. Ce a declarat Nicolae Dică după înfrângerea Mioveniului din meciul cu Chindia

”Dacă primim cinci goluri, să dăm şi noi patru. Îmi era teamă ca vor veni meciurile cu presiune”. Ce a declarat Nicolae Dică după înfrângerea Mioveniului din meciul cu Chindia

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a tras concluziile, la finalul partidei pierdută de CS Mioveni, scor 0-1, pe teren propriu cu Chindia.

Tehnicianul Mioveniului este de părere că, un rezultat de egalitate ar fi fost cel mai just. De asemenea, Dică s-a declarat nemulţumit de ineficienţa elevilor săi în atac.

”Dacă primim cinci goluri, să dăm şi noi patru. Îmi era teamă ca vor veni meciurile cu presiune”

”Cred că un rezultat de egalitate era echitabil. Ambele echipe au luptat. Am încercat, dar nu am scos niciun punct. Am avut o perioadă bună, nu a fost presiune. Mi-era teamă că vor veni meciurile cu presiune. În primele două jocuri din play-out asta s-a întâmplat. Vom încerca să obţinem punct sau puncte. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil.

Ambele echipe au luptat. Am încercat, dar nu am scos niciun punct. Am avut o perioadă bună, nu a fost presiune. Mi-era teamă că vor veni meciurile cu presiune. În primele două jocuri din play-out asta s-a întâmplat. Vom încerca să obţinem punct sau puncte.

Nu mai trebuie să spunem că vom face 3,4,6 puncte. Trebuie să reuşim să dăm gol. Dacă primim cinci goluri, să dăm şi noi trei, patru. Îmi doresc ca jucătorii mei să aibă personalitate.

Eu am contract până în vară. Deocamdată mai avem un meci în Cupă şi şapte în campionat”, a declarat Nicolae Dică.

CS Mioveni rămâne pe ultimul loc în play-out cu doar 11 puncte, la şase lungimi de ultima poziţie de baraj ocupată de UTA. Pentru galben-verzi urmează meciul din deplasare cu Petrolul, pe 10 aprilie.

Afla mai multe despre: cs miovenichindia. dică 

viewscnt
Articole similare