Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ”surpriză”! Cine conduce antrenamentele la FCSB după venirea lui Elias Charalambous

Ce ”surpriză”!  Cine conduce antrenamentele la FCSB după venirea lui Elias Charalambous

Fotbal

Comentarii

FCSB are un nou antrenor principal, pe cipriotul Elias Charalambous (42 de ani), însă unele lucruri nu se schimbă niciodată la clubul patronat de Gigi Becali (64 de ani)

Fostul jucător de la FC Vaslui a condus primele şedinţe tehnice alături de ”roş-albaştrii”, însă nu pare să-şi îndeplinească atribuţiile, aşa cum scrie la fişa postului.

Elias Charalambous, noul ”secund” de la FCSB?

Potrivit informaţiilor oferite de as.ro, Elias Charalambous nu s-a comportat precum un antrenor principal, în pofida declaraţiilor sale ”războinice”, ce lăsau de înţeles că a descoperit modalitatea de a-l linişti pe Gigi Becali.

În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa, iar antrenamentele echipei sunt coordonate în continuare de Mihai Pintilii, în timp ce Elias ajută undeva din umbră, precum un loial ”secund”.

Basarab Panduru nu pleacă uşor pe fentă

Basarab Panduru nu l-a crezut nicio secundă pe Elias Charalambous, când acesta a declarat că are libertate totală la echipă, la antrenamente, în alcătuirea echipei, dar şi în realizarea schimbărilor din timpul partidelor, peste influenţa lui Gigi Becali.

Ce să comentez? Păi, ce-a zis? Ce e adevărat din ce a zis el? (n.r - că a venit la FCSB, că ia deciziile). Da, da, e adevărat. Mă faci să râd. Ce povesteşti aici?

Este clar că, probabil, pentru şcoala de antrenori, pentru Burchel, pentru toată lumea de acolo... (n.r. - s-a luat decizia aducerii lui Elias). Au plecat pe drumul ăsta: el face, el drege...Sigur, nu face nimic. Dacă el crede că face, este o mare probleme. Nu face nimic.

Vorbesc din ce zice, că face el echipa, că face schimbările. Dacă Gigi (n.r. - Becali) a zis că face, şi nu o să facă nimeni niciodată în locul lui, cum vine el să ne spună că face?

Este un discurs, dar nu pentru noi. Nu poţi să ne spui nouă aşa ceva. Nu ai cum”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: elias charalambousfc vasluipintilii 

viewscnt
Articole similare