Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, după ce a ascultat discursul lui Elias Charalambous: ”Mă faci să râd! Ce povesteşti aici?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, după ce a ascultat discursul lui Elias Charalambous: ”Mă faci să râd! Ce povesteşti aici?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Basarab Panduru (52 de ani) nu crede o iotă din discursul pe care noul antrenor al FCSB-ului, Elias Charalambous (42 de ani), l-a avut la prezentarea oficială.

Antrenorul cipriot a declarat că are libertate totală la echipă, inclusiv în alcătuirea primului ”11” şi al schimbărilor din timpul partidelor.

Elias Charalambous: ”Îmi voi asuma toate deciziile”

Lucru greu de crezut, ţinând cont de afirmaţiile recente ale lui Gigi Becali, care anunţa că nimeni nu va lua decizii importante la echipă, pe banii lui, în afara sa.

Eu răspund de rezultatele echipei, am această responsabilitate, îmi voi asuma toate deciziile. Dacă n-ar fi fost aşa, nu aş fi fost prezent acum să vorbesc din această postură.

Vreau să fie clar din prima zi, iar de acum îmi doresc să vorbesc doar despre fotbal, nu despre altceva”, declara Elias Charalambous, în urmă cu câteva zile, la conferinţa de presă.

Basarab Panduru nu-l crede pe Elias Charalambous: ”Ce să comentez? Păi, ce-a zis?”

La auzul declaraţiilor făcute de Elias Charalambous, specialistul Orange Sport, Basarab Panduru, s-a amuzat copios.

Fostul mare internaţional nu crede absolut nimic din cele spuse de către tehnician şi consideră că totul este doar o ”scenetă de teatru” prin care FCSB vrea să convingă Federaţia Română de Fotbal că nu mai există antrenori-marionetă la club, pentru a evita alte amenzi şi suspendări.

Ce să comentez? Păi, ce-a zis? Ce e adevărat din ce a zis el? (n.r - că a venit la FCSB, că ia deciziile). Da, da, e adevărat. Mă faci să râd. Ce povesteşti aici?

Este clar că, probabil, pentru şcoala de antrenori, pentru Burchel, pentru toată lumea de acolo... (n.r. - s-a luat decizia aducerii lui Elias). Au plecat pe drumul ăsta: el face, el drege...Sigur, nu face nimic. Dacă el crede că face, este o mare probleme. Nu face nimic.

Vorbesc din ce zice, că face el echipa, că face schimbările. Dacă Gigi (n.r. - Becali) a zis că face, şi nu o să facă nimeni niciodată în locul lui, cum vine el să ne spună că face?

Este un discurs, dar nu pentru noi. Nu poţi să ne spui nouă aşa ceva. Nu ai cum”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: elias charalambousbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare