Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Problemele financiare s-au rezolvat. Fără atitudine nu poţi obţine rezultate”. Ce a delcarat Toni Petrea după victoria de la Mioveni

”Problemele financiare s-au rezolvat. Fără atitudine nu poţi obţine rezultate”. Ce a delcarat Toni Petrea după victoria de la Mioveni

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte s-a impus pe terenul lui CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa cu numărul doi din play-out-ul Superligii.

Toni Petrea, antrenorul Chindiei, s-a declarat mulţumit de victoria echipei sale şi consideră că, cele trei puncte sunt vitale în bătălia pentru evitarea retrogradării.

”Problemele financiare s-au rezolvat. Fără atitudine nu poţi obţine rezultate”

”A fost greu, aşa cum am anticipat, cu aşteptări. Un meci disputat, pe care l-am controlat. Am avut multe situaţii de a marca, din păcate nu am reuşit. E bine că a ieşit aşa până la urmă. E o victorie importantă pentru noi.

Cu siguranţă, va fi un play-out disputat. VAR-ul a apărut de curând, se întâmplă, trebuie să aşteptăm, să avem răbdare. Este dificil pe margine când aştepţi o decizie. Nu am revăzut fazele. Pe moment, eşti un pic dezamăgit când ţi se anulează un gol sau se dă penalty, după care se revine asupra deciziei. E bine că avem VAR, sper să se ia deciziile cele mai bune.

I-am spus că, efectiv, cartonaşul galben pe care l-am primit era nejustificat. Eram dezamăgit de faultul făcut de fundaşul meu, nicidecum de arbitraj. El a crezut că am ripostat şi mi-a dat galben.

Mai avem de jucat, sunt meciuri grele. Va fi o luptă foarte strânsă. Contează fiecare punct, e important să reuşeşti să ţii echipele de sub tine la distanţă şi să speri că adversarii din faţă se încurcă.

Problemele financiare s-au rezolvat pe final de săptămână. Noi ne-am pregătit două săptămâni cu gândul că se vor rezolva. Băieţii au fost ok, s-au pregătit foarte bine, nu am ce sa le reproşez. Au avut o evoluţie bună, au avut atitudine, fără atitudine nu poţi obţine rezultate”, a declarat Toni Petrea la finalul meciului.

Graţie acestei victorii, Chindia a părăsit zona retrogradabilă şi se află pe locul 12, cu 19 puncte. În următoarea etapă, Chindia va primi vizita lui Hermannstadt, pe 9 aprilie.

 

Afla mai multe despre: chindiamioveni 

viewscnt
Articole similare