Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | I-a lăsat să se bucure minute în şir, apoi a anulat golul! Sebastian Colţescu, în mijlocul unei decizii luate cu VAR, în Sepsi - FCSB

VIDEO | I-a lăsat să se bucure minute în şir, apoi a anulat golul! Sebastian Colţescu, în mijlocul unei decizii luate cu VAR, în Sepsi - FCSB
Comentarii

Centralul Sebastian Colţescu s-a aflat în mijlocul unei decizii importante. Cu ajutorul VAR, arbitrul a anulat golul de 2-2 al lui Sepsi, cu FCSB, spre nemulţumirea tribunelor.

Gol anulat cu VAR de Sebastian Colţescu, în Sepsi - FCSB

Meciul de la Sfântu Gheorghe a fost spectaculos în primele 45 de minute, când s-au marcat trei goluri. Gazdele antrenate de Cristiano Bergodi au deschis scorul, dar oaspeţii au revenit până la intrarea la cabine. 

În avantaj, cu 2-1 la startul reprizei secunde, FCSB a beneficiat de intervenţia VAR după o oră de joc. 

Sepsi a reuşit să egaleze pe tabelă în minutul 63, după o fază în care mingea a ajuns cu noroc la Safranko. Atacantul sosit din Africa de Sud a marcat, iar gazdele s-au bucurat minute în şir, până când Sebastian Colţescu a întors decizia şi a acordat offside. 

La VAR şi după ce s-au tras liniile, arbitrii au descoperit că la momentul în care Aganovic mingea, care a fost deviată de Dawa, Safranko s-a aflat mai aproape de poartă decât Radunovic, iar reuşita a fost anulată. 

Colţescu este ajutat de Ciprian Danşa şi Daniel Mitruţi, iar rezervă va fi Liviu Ciubotariu. În camera VAR au fost Horia Mladinovici şi Andrei Constantinescu.

Afla mai multe despre: sepsi fcsbgol anulat sepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare