Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous i-a spus unui cunoscut din România că a fost ofertat de o naţională! "Îşi doreşte foarte mult să ajungă antrenor principal" | EXCLUSIV

Charalambous i-a spus unui cunoscut din România că a fost ofertat de o naţională! "Îşi doreşte foarte mult să ajungă antrenor principal" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Numirea lui Elias Charalambous (42 de ani) a stârnit reacţii virulente din partea mai multor personaje din fotbal, dar în ţara natală cipriotul a reuşit să-şi facă o cotă bună, care i-a adus inclusiv o ofertă din partea federaţiei.

Ce ofertă a primit Elias Charalambous! I-a spus unui cunoscut din România

Noul antrenor principal Elias Charalambous debutează ca antrenor în România la meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, luni, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

În ciuda criticilor primite şi ale vocilor care au transmis că va fi doar un antrenor paravan la FCSB, Elias Charalambous a avut oferte importante, la început de carieră, din Cipru. 

Informaţii despre propunerile avute de antrenor au fost oferite de fostul coleg de la FC Vaslui, Dani Coman, din perioada 2012-2013. 

Înainte ca Elias Charalambous să semneze cu FCSB, acesta i-a spus preşedintelui de la Hermannstadt că a fost ofertat de naţionala U21 a Ciprului, dar ar fi putut deveni şi antrenor secund la una dintre echipele puternice din ţara natală. 

"E un băiat inteligent, echilibrat şi îmi amintesc că era tot timpul preocupat de modul în care se face antrenamentul, de intensitatea antrenamentelor. Chiar vorbeam atunci şi îmi spunea că va ajunge un antrenor bun. Ştie unde a venit şi probabil şi-a asumat ce se întâmplă la FCSB. Dar, la cum îl cunosc, se va adapta foarte bine şi sper să fie fericit. 

Din ce am discutat, a avut oferte să antreneze naţionala de tineret a Ciprului, dar n-a acceptat. A avut oferte să devină secund la mai multe cluburi mari din Cipru. El îşi doreşte foarte mult să ajungă un antrenor principal foarte bun şi îi urez succes", a declarat Dani Coman pentru Orange Sport. 

Dani Coman crede că ştie de ce Elias Charalambous a ales FCSB

Fostul portar a vorbit şi despre notorietatea de care FCSB încă se bucură în străinătate, iar oportunitatea i-a surâs lui Elias Charalambous, care visează să devină un antrenor principal important. 

"Că vrem sau nu, trebuie să recunoaştem că FCSB înseamnă ceva atât în fotbalul românesc, cât şi în Europa. Contează foarte mult să ai FCSB în CV, contează să antrenezi nişte jucători de valoare, jucători pe care îi are FCSB. Orice antrenor, indiferent de ce se întâmplă, îşi doreşte să aibă FCSB în CV.

Nu mă aşteptam să-l văd atât de rapid venind în România ca antrenor, dar îi prevedeam o carieră în antrenorat. 

Înjurăturile poate şi le mai aminteşte, dar chiar nu înjură. Era printre puţinii străini care nu înjurau în limba română. Era de atunci un băiat credincios, care era preocupat şi de partea creştină", a mai spus Dani Coman, pentru Orange Sport. 

Înainte de a ajunge la FCSB, Elias Charalambous a mai fost secund la AEK Larnaca şi principal la AEK Larnaca, Ethnikos şi Doxa Katokopias. 

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbsepsi fcsbelias charalambous cipruelias charalambous cipru u21 

viewscnt
Articole similare