Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru sare în apărarea tricolorilor de la Universitatea Craiova! "Nu spun că e amatorism la lot, doar că nu au venit ok"

Mihai Rotaru sare în apărarea tricolorilor de la Universitatea Craiova! "Nu spun că e amatorism la lot, doar că nu au venit ok"
Comentarii

Acţionarul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, s-a arătat nemulţumit de felul în care s-au prezentat înapoi la echipă tricolorii care au fost la lotul naţional U21 al României.

Universitatea Craiova acuză, după ce tricolorii s-au întors de la lotul naţional U21

România U21 a jucat două meciuri de pregătire, înainte de EURO, cu Portugalia, 0-1, şi Germania, 0-0. Sub comanda lui Emil Săndoi au fost şi patru jucători de la Universitatea Craiova: Vladimir Screciu, Alexandru Işfan, Ştefan Baiaram şi Jovan Markovic. 

Primii trei au acuzat probleme medicale în timpul partidei cu CFR Cluj, scor 1-1, şi au fost schimbaţi de antrenorul Eugen Neagoe. 

A doua zi după meci, Mihai Rotaru a ridicat problemele jucătorilor săi. 

„Jucătorii n-au venit ok de la naţionala de tineret. Am mai auzit şi poveştile alea cu mici, coaste, manele şi fleici. Nu au venit în cea mai bună formă cei de la lot. Nu spun că e amatorism la lot, doar că nu au venit ok. Nu aveam cum să îi încărcăm noi după ce au venit de la lot, pentru că ei au venit joi. 

Nu aveam când. Noi nu încărcăm în această perioadă, volum facem doar la jucătorii care nu joacă, sau care joacă foarte puţin. În rest, totul e pe viteză, pe prospeţime, fără să se încarce”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik

Eugen Neagoe a vorbit şi el despre aceste probleme, imediat după Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 1-1. 

"Toţi jucătorii care au fost plecaţi la echipa naţională au avut probleme. Nu acuz pe nimeni, departe de mine asta. Au fost jucători care au avut probleme, pe undeva e logic, dar nu mă aşteptam să fie atât de multe probleme", a declarat antrenorul echipei de pe "Ion Oblemenco". 

 

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare