Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga n-a avut de ales: a virat 3,5 milioane de euro dintr-un foc

Nelu Varga n-a avut de ales: a virat 3,5 milioane de euro dintr-un foc

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să obţină licenţa pentru participarea în următoarea ediţie a cupelor europene.

Patronul echipei, Nelu Varga, a făcut un efort considerabil pentru a pune la punct dosarul solicitat de UEFA: a plătit datorii de 3,5 milioane de euro, conform prosport.ro.

CFR Cluj poate evolua în Europa, în sezonul următor

CFR Cluj era obligată de către UEFA să facă dovada faptului că nu mai are datorii până la data de 31 martie, pentru a putea evolua în Europa, în sezonul următor.

Suma datorată este formată din mai multe componente: restanţe salariale, prime neachitate, dar şi datorii către foştii jucători sau către alte cluburi.

Am plătit tot ce era de achitat. Nu mai sunt restanţe”, a declarat Nelu Varga, pentru sursa citată.

CFR Cluj a fost obligată să stingă litigiile cu foşti jucători Sergiu Buş şi Giedrius Arlauskis. În plus,  achitat şi suma de transfer a lui Marko Dugandzic, către Sochi (Rusia), de 400.000 de euro.

  • Între timp, Marko Dugandzic s-a transferat la Rapid, pentru aproximativ 200.000 de euro.

Solicitantul de licenţă trebuie să dovedească că la data de 31 martie precedentă sezonului de licenţă nu are datorii restante către alte cluburi (articolul 70)/ nu are datorii către angajaţii săi, ca urmare a obligaţiilor contractuale sau legale (articolul 71)/ nu are datorii către autorităţile fiscale ca urmare a obligaţiilor contractuale sau legale cu privire la toate persoanele angajate (articolul 72)”,  se anunţă în Regulamentul Financiar UEFA.

Afla mai multe despre: nelu vargauefa,  

viewscnt
Articole similare