Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer la CFR Cluj din noua eră: "Va fi un briliant". Mutare spectaculoasă pregătită de Nelu Varga pentru Dan Petrescu

Primul mare transfer la CFR Cluj din noua eră: "Va fi un briliant". Mutare spectaculoasă pregătită de Nelu Varga pentru Dan Petrescugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj speră să obţină şi cel de-al şaselea titlu consecutiv în Superligă, iar oficialii campioanei României au început deja să-şi contureze lotul pentru sezonul următor, în vederea participării în cupele europene.

CFR Cluj a transferat pe bandă rulantă în fiecare sezon, însă oficialii ardelenilor au schimbat şi strategia. Astfel, pe lângă fotbaliştii cu mare experienţă pe care îi aduce, campioana României transferă şi jucători de mare perspectivă.

În aceste condiţii, CFR Cluj a încercat să ţină pasul cu Gigi Becali şi a achiziţionat fotbalişti români foarte tineri. Strategia campioanei României a dat roade, iar acum Nelu Varga este pregătit să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor cu unul dintre cei mai talentaţi jucători din Superligă.

Transfer important pregătit de CFR Cluj: "Va fi un briliant"

Finanţatorul CFR-ului a recunoscut că este impresionat de calităţile lui Adrian Mazilu şi a declarat că speră să îl transfere în viitorul apropiat.

"Mazilu e un jucător de apreciat, cu un potenţial chiar mare, eu aşa zic, dar în acest moment e prea fraged. Mai are nevoie de 1-2 ani să joace la acel nivel şi abia apoi probabil va fi un briliant.

Domnul Hagi are talent la asta, iar Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă. E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să câştigăm titlul, dacă ne ajută Dumnezeu, şi după aceea ne vom gândi şi la transferuri" , a declarat Nelu Varga pentru fanatik.ro.

Adrian Mazilu a debutat în acest sezon la Farul, însă cifrele sale sunt cu adevărat impresionante. Fotbalistul care evoluează în banda dreaptă a ofensivei constănţenilor a marcat deja de 6 ori în cele 14 meciuri jucate în actualul sezon din Superligă.

În vârstă de 17 ani, Adrian Mazilu a debutat deja în naţionala U19 a României.

  • 400 de mii de euro valorează Adrian Mazilu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare