Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MEGA-transfer la FCSB. Becali i-a dat marea lovitură lui Mititelu şi i-a furat favoritul, însă jucătorul a dezamăgit teribil: "Nu cred că se supără"

MEGA-transfer la FCSB. Becali i-a dat marea lovitură lui Mititelu şi i-a furat favoritul, însă jucătorul a dezamăgit teribil: "Nu cred că se supără"

FCSB

Comentarii

Florin Gardoş a făcut parte din lotul FCSB-ului care a dominat autoritar fotbalul românesc în urmă cu zece ani.

Însă, până să-şi construiască lotul care a câştigat trofeu după trofeu în competiţiile interne şi care a obţinut performanţe notabile în cupele europene, Gigi Becali a încercat o mulţime de fotbalişti. Printre cele mai importante transferuri reuşite de patronul FCSB-ului s-a regăsit şi Florin Costea.

Venit liber de contract, după despărţirea de echipa patronată de Adrian Mititelu, atacantul a dezamăgit rapid la FCSB şi nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Cu cifre impresionante la Universitatea Craiova, Florin Costea a fost adus cu mari speranţe la gruparea roş-albastră, însă rezultatele n-au fost aceleaşi.

De altfel, fost coleg la FCSB cu atacantul, Florin Gardoş a explicat de ce nu a reuşit să se adapteze Florin Costea în vestiarul vicecampioanei României.

  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Florin Costea în cele 28 de meciuri jucate în anul în care a evoluat pentru FCSB

"Nu cred că o să se supere, s-a maturizat şi el mult: Florin Costea. Mi s-a părut că a fost destul de ostil faţă de toată lumea când a venit la Steaua. A fost o fază, jucam în Europa League, cu Schalke 04.

Am avut o lovitură liberă pe final, la 0-0, şi-a aşezat Rusescu mingea, iar când a fluierat arbitrul, a venit şi a dat Florin. A fost urât şi faţă de noi. El a fost golgheter la un moment dat în România, a venit un pic ca un star, putea să fie puţin mai modest" , a declarat Florin Gardoş pentru podcastul lui Adrian Voicu.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare