Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul ia amploare. Marcel Răducanu, tranşant după ce un alt fotbalist a refuzat naţionala României: "Îi doare în fund pe cei de la FRF de noi. Cine e el de îşi permite să-mi dea mie lecţii?"

Scandalul ia amploare. Marcel Răducanu, tranşant după ce un alt fotbalist a refuzat naţionala României: "Îi doare în fund pe cei de la FRF de noi. Cine e el de îşi permite să-mi dea mie lecţii?"

FRF

Comentarii

Marcel Răducanu a dezvăluit, într-un interviu pentru Orange Sport, că un alt fotbalist român, aflat în afara graniţelor ţării, a fost dezamăgit de atitudinea reprezentanţilor FRF.

Convocat iniţial de două ori la naţionala U15 a României, Leone Hîrtopeanu a dispărut acum de pe lista staff-ului tehnic, totul spre surprinderea lui Marcel Răducanu. Fostul mare internaţional a colaborat cu tânărul fotbalist care evoluează în Germania şi l-a arătat cu degetul pe Victor Ene.

Selecţionerul României U15 i-a răspuns lui Marcel Răducanu şi l-a acuzat pe acesta că are propriile interese în privinţa carierei lui Leone Hîrtopeanu. Astfel, fostul mare fotbalist a revenit cu declaraţii şi i-a pus la punct pe oficialii FRF.

Marcel Răducanu a răbufnit la adresa oficialilor FRF

"Îi doare în fund pe ăştia de la FRF de ce spunem noi. Ei îşi văd în continuare de treburile lor, noi nu suntem luaţi în seamă. Eu nu ştiu cine este acest antrenor, Victor Ene, ce istoric are el în fotbal sau pe unde a antrenat. Eu n-am auzit în viaţa mea de el, dar îşi permite să-mi dea mie lecţii de fotbal.

Eu pe acest băiat, pe Leone, l-am crescut de mic, îi ştiu foarte bine valoarea şi cred că mă şi pricep puţin la fotbal. Niciodată nu mi-am permis să vorbesc de un fotbalist că e talentat doar de dragul de a vorbi. Acestui băiat i-am fost doar antrenor, atât, nu l-am impresariat, nu are contract cu mine, aşa cum lasă să se înţeleagă domnul Ene.

Am văzut că domnul Geolgău a declarat că responsabilitatea convocării la echipă a lui Leone îi aparţine antrenorului şi că dânsul nu are nicio implicare. Vă pot arăta mesajul pe care l-am primit de la domnul Geolgău în care îmi spune clar că Leone nu este peste ce este în România în momentul de faţă.

Tocmai de asta am spus că am vorbit cu tatăl băiatului şi i-am sfătuit pe amândoi să-şi vadă de drumul lor, pentru că vor fi mult mai respectaţi pentru valoarea lor aici în Germania sau în oricare altă parte a Europei" , a declarat Marcel Răducanu pentru Orange Sport.

Cine este Leon Hîrtopeanu

Leone Hîrtopeanu s-a născut în Iaşi, dar s-a mutat în Germania împreună cu părinţii săi, când el era foarte mic. Tot în Germania a început şi fotbalul, unde a evoluat deja pentru juniorii lui Bayer Leverkusen şi VfL Bochum.

În prezent, el evoluează la Rot-Weiss Essen - care a fost campioană a Germaniei, dar care acum joacă în liga a treia.

În particular, Hîrtopeanu ia lecţii de fotbal şi la academia pe care Marcel Răducanu o are în Germania şi unde s-a antrenat, printre alţii, şi Mario Goetze, când era copil.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare