Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, ”lovită” din toate părţile. Un multiplu campion cu Steaua: ”Echipa naţională de şpăgari! Am păţit-o şi eu, cu băiatul meu”

FRF, ”lovită” din toate părţile. Un multiplu campion cu Steaua: ”Echipa naţională de şpăgari! Am păţit-o şi eu, cu băiatul meu”

Fotbal

Comentarii

”Bulgărele” continuă să se rotească, se măreşte şi se îndreptă cu viteză către o ţintă fixă: Federaţia Română de Fotbal.

Un alt nume important din fotbalul românesc, Aurel Silviu Panait, fotbalist cu opt trofee câştigate la Steaua, în perioada 1991-1996, s-a plâns de modul în care se realizează selecţiile la echipele naţionale de juniori şi tineret ale României, pe alte principii care nu au legătură cu sportul

  • ”Joe” a câştigat patru titluri de campion (1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 1995/1996), două Cupe ale României (1991/1992, 1995/1996) şi alte două Supercupe ale României (1994 şi 1995).

Joe Panait îi dă dreptate lui Marcel Răducanu

”Joe” Panait a reacţionat după ce a citit despre declaraţiile pe care un alt fost mare jucător de la Steaua, Marcel Răducanu, le-a făcut în exclusivitate la Orange Sport.

Fostul atacant a vorbit despre faptul că trei jucători români talentaţi, care au reuşit să se impună în fotbalul juvenil din Germania, au fost ignoraţi total de antrenorii federali, lăsând de înţeles că părinţii acestora nu au ”cotizat” unde trebuia, cât trebuia, pentru a fi băgaţi în seamă.

Ce nu s-a înţeles la nivel de Federaţie este că valoarea fotbalului românesc nu se cumpără pe bani. Aceşti copii joacă pe valoarea lor adevărată, nu pentru că trebuie să dea părinţii bani în stânga şi-n dreapta”, declarat Marcel Răducanu, la Orange Sport.

Joe Panait: ”Am păţit-o cu fiul meu pentru că nu am dat şpagă”

La scurt timp, ”Joe” Panait publica un mesaj pe reţelele sociale în care afirma că fiul său, Patric, nu a beneficiat de atenţia Federaţiei Române de Fotbal pentru că a refuzat ”să dea şpagă”.

Are dreptate domnul Marcel Răducanu. Am păţit-o şi eu cu băiatul meu care juca la juniori, în Bundesliga U17-U19 şi nu a fost chemat pentru că nu am dat şpagă. Pentru mine este un capitol urât şi închis, cu aşa-zisa echipa naţională de şpăgari”, a scris ”Joe” Panait în mediul online.

În cariera sa, Aurel Panait a evoluat în România pentru Petrolul şi Steaua, dar şi pentru VFL Herold Modling (Austria), Wuppertal, FSV Mainz, SV Wehen şi Dynamo Berlin (toate din Germania)

Fostul fundaş dreapta a bifa tşi un meci în echipa naţională a României, într-o partidă amicală contra Letoniei, câştigată de ”tricolori” cu 2-0. 

  • În acel duel, Panait a fost introdus în minutul 69, în locul lui Ilie Dumitrescu.

Afla mai multe despre: joe panaitmarcel raducanufrf 

viewscnt
Articole similare