Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, surprins după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1: ”Nu mă gândeam că se va întâmpla aşa”

Gică Popescu, surprins după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1: ”Nu mă gândeam că se va întâmpla aşa”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Gică Popescu (55 de ani) spera într-un rezultat de egalitate între Universitatea Craiova şi CFR Cluj, duminică seară, dar nu credea că acest lucru se şi poate întâmpla.

Preşedintele celor de la Farul Constanţa s-a arătat încântat de deznodământul partidei de pe ”Ion Oblemenco”, deoarece formaţia de la malul mării rămâne lider, cu două puncte în faţa celor de la CFR Cluj.

Dorinţa lui Gică Popescu s-a îndeplinit

Chiar dacă înaintea partidei se gândea la un rezultat de egalitate, Gică Popescu a recunoscut că nu vedea posibil un asemenea rezultat. 

Cu toate acestea, egalul a venit, iar Farul rămâne pe prima poziţie în Superligă. Oltenii chiar ar fi putut da lovitura pe finalul jocului, însă a fost ocolită de noroc. 

O victorie a Craiovei ar fi fost un rezultat şi mai bun pentru Farul, însă Gică Popescu nici nu a îndrăznit să spere la un asemenea rezultat.

Îmi doream un rezultat de egalitate pentru a rămâne la două puncte de CFR Cluj. Nu mă gândeam că se va întâmpla, dar mă bucur. În prima repriză am avut senzaţia că ambele echipe se tem una de cealaltă. A existat prea mult respect, prea multă teamă. În repriza a doua a venit golul lui CFR, care nu avusese nicio ocazie până atunci.

Craiova a reacţionat imediat şi a egalat. După aceea, nu am văzut-o niciodată pe CFR Cluj cum am văzut-o în acest meci. A fost sub asediu în ultimele 10 minute. Vreau să mai spun un lucru. A fost 15-0 la cornere pentru Craiova. Cred că e pentru prima dată în acest campionat când CFR Cluj nu are niciun corner.

Se pare că se adevereşte ce comentam cu toţii înainte de play-off, că va fi un play-off foare echilibrat. E foarte foarte strâns”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

Clasament Superliga, play-off

Foto: flashscore.ro.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-cfr clujgica popescu 

viewscnt
Articole similare