Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | În Argentina ovaţionat, la Paris huiduit. Leo Messi a intrat în dizgraţia fanilor lui PSG. Parizienii l-au apostrofat din nou pe campionul mondial. Cum a reacţionat

VIDEO | În Argentina ovaţionat, la Paris huiduit. Leo Messi a intrat în dizgraţia fanilor lui PSG. Parizienii l-au apostrofat din nou pe campionul mondial. Cum a reacţionat

Ligue 1

Comentarii

PSG nu reuşeşte să iasă din criză şi a pierdut din nou în faţa propriilor fani, scor 0-1 cu Lyon.

Fanii de pe Parc des Princes par să fi ajuns la capătul răbdării cu jucătorii pregătiţi de Christophe Galtier, din cauza eliminării din Champions League, dar şi a meciurilor pierdute în faţa marilor rivale din Ligue 1. În vârstă de 35 de ani, Messi pare să fie tot mai departe de despărţirea de campioana Franţei, iar acest lucru se poate realiza chiar în vara acestui an, atunci când înţelegerea sa cu PSG va expira.

Înger în Argentina, demon la Paris

Înaintea partidei dintre Paris Saint Germain şi Lyon, fanii parizieni l-au huiduit pe argentinian, în momentul în care i-a fost strigat numele de către cainicul stadionului. Cu toate acestea, fostul fotbalist al Barcelonei nu a părut deloc afectat de apostrofările venite din partea publicului şi a fost surprins zâmbind. În urmă cu doar o săptămână, naţionala Argentinei a fost ovaţionată de 83.000 de suporteri, la meciul câştigat cu 2-0, în faţa naţionalei statului Panama. 

A fost prima partidă pe care Argentina a jucat-o în faţa propriilor suporteri, după triumful de la Campionatul Mondial din Qatar.

VIDEO cu reacţia lui Messi în momentul în care a fost huiduit

 

”Nu-l poţi huidui pe unul dintre cei mai buni jucători din echipă.  Are 13 goluri şi 13 pase de gol. Consider că, ar trebui să îşi termine cariera la Barcelona, După aceea, nu ştiu ce poate urma. Nu mi-a plăcut modul în care a părăsit-o pe Barcelona, după câte a făcut pentru club. Pentru toţi iubitorii fotbalului, ar trebui să se întoarcă la Barcelona”, a declarat Thierry Henry pentru Prime France.

PSG a fost învinsă pe teren propriu, în derby-ul istoric cu Lyon, scor 0-1. Pentru formaţia antrenată de Laurent Blanc a înscris Barcola în minutul 56, după ce Lacazette a ratat o lovitură de pedeapsă în prima repriză.

Campioana Franţei se află pe primul loc în Ligue 1 cu 66 de puncte, şase mai multe decât Lens,ocupanta locului doi.

Afla mai multe despre: messipsg 

viewscnt
Articole similare