Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Jucătorii au avut o reacţie grozavă”. Elias Charalambous a fost mulţumit de primul său meci pe banca FCSB-ului

”Jucătorii au avut o reacţie grozavă”. Elias Charalambous a fost mulţumit de primul său meci pe banca FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous a tras concluziile, la finele primei sale partide ca antrenor al FCSB-ului.

Cipriotul a scos în evidenţă modul în care elevi săi au gestionat lucrurile, după ce covăsnenii au deschis scorul şi a recunoscut că mai sunt multe aspecte la care roş-albaştrii trebuie să lucreze.

”Jucătorii au avut o reacţie grozavă”

"Felicitări jucătorilor, au făcut un efort grozav şi au îndeplinit obiectivul, 3 puncte. Cel mai important lucru pentru mine a fost reacţia de după golul primit.  Au avut o reacţie grozavă. 100% trebui să îmbunătăţim multe lucruri, trebuie să vedem ce greşeli am făcut chiar şi după victorii. Vom încerca să le reparăm cât mai repede posibil.

Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul, pentru că Sepsi ne-a creat probleme şi am trecut din 4-3-3 în 4-2-3-1, pentru că aveam probleme la mijloc. Şi cred că în a doua repriză am jucat mai bine datorită acestor schimbări.
 
Când văd jocul, încerc să îmbunătăţesc jocul echipei. Dacă eu consider că trebuie făcute schimbări, nu contează ce minut e", a declarat Elias Charalambous la finalul partidei.
 
Graţie acestui succes, FCSB s-a apropiat la trei puncte de liderul Farul. În următoarea etapă, echipa lui Charalambous se va deplasa pe terenul lui CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: sepsifcsb 

viewscnt
Articole similare