Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Putem să câştigăm cu orice echipă. Este un play-off strâns”. Ce a declarat Cristiano Bergodi după meciul pierdut cu FCSB

”Putem să câştigăm cu orice echipă. Este un play-off strâns”. Ce a declarat Cristiano Bergodi după meciul pierdut cu FCSB

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi a tras concluziile, la finalul partidei pierdută de Sepsi pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1.

Tehnicianul italian este de părere că, echipa sa nu a avut noroc în partida cu FCSB, iar acest lucru se datorează ratărilor uriaşe semnate de elevii săi.

”Putem să câştigăm cu orice echipă. Este un play-off strâns”

”Am jucat bine, chiar dacă am pierdut. Am jucat bine, a fost un meci cu intensitate. Am arătat că suntem o echipă care poate să pună dificultăţi. Probabil puteam face mai bine... Portarul lor a avut parade foarte bune.

Păcat şi de golul care ni l-au anulat. Rezultatul aş vrea doar să il schimb, dar băieţii au jucat bine. Mi-a plăcut, suntem doar dezamăgiţi că nu am luat niciun punct. Trebuie să vină şi o victorie! În play-off fiecare meci e greu.

Cu orice echipă eu cred că putem să câştigăm, avem nevoie şi de puţină şansă. Dacă continuăm aşa putem face treabă bună. (Farul sau FCSB care e mai bună?) Nu ştiu, ambele au jucători foarte buni. E un play-off foarte strâns. Nu avem obiective. Singurul obiectiv este să facem cât mai multe puncte”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, Sepsi rămâne pe ultimul loc în play-off cu 21 de puncte. În următoarea etapă, covăsnenii vor primi vizita Rapidului, pe 12 februarie.

 

Afla mai multe despre: sepsibergodi 

viewscnt
Articole similare