Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Compagno a încercat să se opună venirii sale în România! Unde a încercat să îl transfere şi ce echipă din Superligă l-a mai dorit: ”Asta a vrut” | EXCLUSIV

Impresarul lui Compagno a încercat să se opună venirii sale în România! Unde a încercat să îl transfere şi ce echipă din Superligă l-a mai dorit: ”Asta a vrut” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Andrea Compagno (26 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre ascensiunea sa fulminantă din ultimii ani, care a avut o legătură directă cu transferul său în România, transfer împotriva căruia impresarul său a încercat să se opună.

În iulie 2020, pe atunci necunoscutul Andrea Comnpagno făcea pasul în Liga 2, la U Craiova 1948, după doi ani de succes petrecuţi în San Marino, la Tre Fiori.

Atacantul italian reuşise să câştige cupa şi campionatul alături de fosta echipă, câştigând şi titlul de golgheter al campionatului din San Marino, în 2019.

”Nu simţeam că e drumul meu, aveam un plan diferit”

Aşadar, clubul oltean fusese convins de abilităţile sale, motiv pentru care a decis să îl aducă în România, iar transferul s-a dovedit a fi o lovitură dată de Adrian Mititelu.

Pe lângă avantajele fotbalistice pe care le-a adus Compagno în Bănie, italianul a mai adus în club şi 1,5 milioane de euro, în momentul transferului său la FCSB.

Interesant este că impresarul jucătorului de 26 de ani nici nu a dorit să îl aducă pe acesta în România, ci mai degrabă în Serie D, al patrulea eşalon al fotbalului italian.

Dar Andrea Compagno era convins de abilităţile sale, iar, după ce a refuzat o ofertă din partea Petrolului din motive personale, a semnat cu U Craiova 1948.

Impresarul lui Compagno a încercat să se opună venirii sale în România

După San Marino, m-am dus la FC U, Liga 2. După San Marino, erau două străzi strazi... (n.r. a fost şi Petrolul) A fost anul de dinainte, dar am avut puţine probleme în familie şi nu m-am dus.

După San Marino, impresarul meu a vrut să mă duc în liga a patra în Italia şi eu nu simţeam că e drumul meu. Aveam un plan diferit, am zis că dacă mă duc afară, nu am probleme, mă duc în afara zonei de confort.

Dar acolo, dacă merge bine în Liga 2, te duci şi iei campionatul şi după confirmi acolo. Sunt vârf, atacant, e mai uşor... dacă numerele vorbesc pentru tine, e mai uşor să faci progresul mai repede decât un fundaş central.

Şi după, la fel, cum m-am gândit, m-am dus la Craiova, o echipă mare, am câştigat titlul şi anul viitor am marcat 12 goluri şi după a început anul bine şi s-au deschis porţile acestei echipe frumoase.

Şi sper să meargă aşa repede cât mai sus posibil. La San Marino, am mulţi prieteni... am avut trei zile libere şi m-am dus acolo să mă întâlnesc cu ei. Pentru mine era aşa uşor să rămân acolo, aveam viaţă frumoasă.

Dar, de când eram copil, mi-am dorit să fiu jucător în Serie A sau în competiţii europene, aşa cum a fost acest an. Normal că era greu, dar eram pregătit mental”, a declarat Andrea Compagno, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare