Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul verdict în cazul accidentării lui Adrian Şut! "E serioasă". Mijlocaşul FCSB a plecat de la stadion cu glezna într-o atelă

Primul verdict în cazul accidentării lui Adrian Şut! "E serioasă". Mijlocaşul FCSB a plecat de la stadion cu glezna într-o atelă

FCSB

Comentarii

Adrian Şut (23 de ani), abia revenit de la echipa naţională, s-a accidentat la glezna dreaptă în meciul Sepsi - FCSB 1-2, în Superligă. Primul verdict a venit la scurt timp după partida de la Sfântu Gheorghe.

Primele informaţii despre accidentarea lui Adrian Şut, plecat de la stadion cu glezna într-o atelă

Adrian Şut, titular de drept la FCSB şi unul dintre cei mai lăudaţi fotbalişti ai sezonului la echipa bucureşteană, a fost lovit de ghinion, după ce a făcut parte din lotul lui Edi Iordănescu la acţiunea naţionalei, din martie, pentru partidele cu Andorra şi Belarus. 

Deşi n-a jucat în meciurile tricolorilor, el a intrat direct pentru FCSB şi a părăsit terenul de la Sfântu Gheorghe cu dureri. 

În urma unui duel aerian, Adrian Şut a acuzat o problemă medicală la glezna dreaptă şi n-a mai putut continua meciul. A fost urcat pe targă, şi-a pus mâinile pe faţă şi a primit îngrijiri în afara terenului, fiind schimbat. 

Din primele informaţii, mijlocaşul central de la FCSB a suferit o entorsă la glezna dreaptă, ceea ce îl va face indisponibil în perioada imediat următoare. 

"Accidentarea lui Şut e serioasă. A ieşit de la stadion cu glezna dreaptă într-o atelă. Din ce am aflat, are entorsă", a spus moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea.

De-a lungul celor 90 de minute, camerele de la stadion au surprins şi cum arată colaborarea dintre noul deţinător al licenţei Pro, Elias Charalambous, şi delegatul Mihai Pintilii

FCSB, victorie importantă pe terenul lui Sepsi, scor 2-1, în Superligă

FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii. 

Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu. Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

Sepsi ar fi putut scoate un punct acasă în minutul 63, dar Sebastian Colţescu a anulat reuşita cu VAR, după ce gazdele s-au bucurat minute în şir. 

 

Afla mai multe despre: adrian sutaccidentare adrian sutsepsi fcsb 1-2 

viewscnt
Articole similare