Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de ironii după debutul lui Elias Charalambous. Panduru îl atenţionează: ”Vezi că o să îl deranjezi pe Gigi. Ai o idee? Ţine-o pentru tine” | EXCLUSIV

Val de ironii după debutul lui Elias Charalambous. Panduru îl atenţionează: ”Vezi că o să îl deranjezi pe Gigi. Ai o idee? Ţine-o pentru tine” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu. Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

În minutul 63 Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat golul pentru ofsaid. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de lider, Farul Constanţa.

Val de ironii după debutul lui Elias Charalambous. Panduru îl atenţionează: ”Vezi că o să îl deranjezi pe Gigi. Ai o idee? Ţine-o pentru tine” | EXCLUSIV 

La flash-interviul de după meci, antrenorul cipriot a vorbit în engleză şi şi-a felicitat jucătorii pentru faptul că l-au ajutat să înceapă aşa cum şi-a propus mandatul la gruparea roş-albastră. 

”Ori este antrenor, ori nu ştie unde a venit”, a glumit Viorel Moldovan după ce a auzit discursul lui Elias după meci. 

Şi Panduru a avut un ”mesaj” pentru noul antrenor de la FCSB. 

”El dă impresia că face, tot ne zice, fac, dreg. A văzut toţi jucătorii, tipă, face, dar să nu îl derajneze pe Gigi. Vezi că faci prea multe. În minutul 35 s-a dus la Pintilii, cred că i-a zis echipa este cam lungă, nu o facem mai scurtă. El poate nu a înţeles că nu trebuie să fie util, nu-i interesează asta, ai idei? Ţine-le pentru tine! Nu îi interesează, te întreb eu când e, aşa e la FCSB. Probabil că i-ai stresat şi pe jucători. Ei ştiu ceva de la Pintilii, tu altceva. Ţipă, dar nu da indicaţii, el zice una, altul alta”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Ce a zis Charalambous după meci:

"Felicitări jucătorilor, au făcut un efort grozav şi au îndeplinit obiectivul, 3 puncte. Cel mai important lucru pentru mine a fost reacţia de după golul primit. Să primeşti un gol în deplasare după câteva minute...

Au avut o reacţie grozavă. 100% trebui să îmbunătăţim multe lucruri, trebuie să vedem ce greşeli am făcut chiar şi după victorii. Vom încerca să le reparăm cât mai repede posibil.

Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul, pentru că Sepsi ne-a creat probleme şi am trecut din 4-3-3 în 4-2-3-1, pentru că aveam probleme la mijloc. Şi cred că în a doua repriză am jucat mai bine datorită acestor schimbări.

Când văd jocul, încerc să îmbunătăţesc jocul echipei. Dacă eu consider că trebuie făcute schimbări, nu contează ce minut e", a spus Charalambous. 

”Cine a făcut schimbările?”. Primele concluzii după Sepsi - FCSB: ”Gigi, cine să le facă?! Gigi a făcut schimbările!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambous 

viewscnt
Articole similare