Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovan consideră că două echipe din Superligă nu au şanse de a se salva de la retrogradare: ”Ce pretenţii poţi să ai? Nu ai speranţe” | EXCLUSIV

Moldovan consideră că două echipe din Superligă nu au şanse de a se salva de la retrogradare: ”Ce pretenţii poţi să ai? Nu ai speranţe” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii suferite de CS Mioveni în compania Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan a dezvăluit că este de părere că echipa pregătită de Nicolae Dică, dar şi o altă formaţie din Superligă nu mai au şanse de a se salva de la retrogradare.

O victorie a celor de la Mioveni împotriva Chindiei ar fi relansat cu adevărat lupta împotriva retrogradării, dar jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică nu au reuşit să profite de avantajul propriului teren.

Aceştia au fost învinşi cu scorul de 1-0, în urma golului marcat de Tiberiu Căpuşă, şi au rămas pe ultimul loc în clasament, la trei puncte de FC Argeş, respectiv şase de UTA Arad.

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării, Viorel Moldovan a recunoscut că nu le dă nici celor de la Mioveni, nici ”vecinilor” de la Piteşti nicio şansă de a se salva de la retrogradare.

”Ce pretenţii poţi să ai? Nu ai speranţe”

”(n.r. Mioveni e retrogradată?) Matematic, nu, dar e acolo, nu cred că mai poate fi salvată. Nu ştiu cine o poate salva. Şi astăzi (n.r. luni) au făcut prea puţin, ţinând cont că e o echipă care...

Făceai 14 puncte (n.r. cu o victorie împotriva Chindiei), la fel ca FC Argeş, deci te agăţai, erai acolo, mai ţineai şi pe Chindia acolo, la 16 puncte, deci... prea puţin oferă ca fotbal. Bine, am spus, ce pretenţii poţi să ai?

Nu ai speranţe. Jocul bun te încurajează, crezi, dar aşa, când vezi cum joci... ai jucat lamentabil la Craiova, ai pierdut 3-0, parcă a fost un meci de antrenament.

Nu poţi emite pretenţii cu un asemenea joc şi nu e întâmplător nimic, la fel şi FC Argeş, nu sunt întâmplător acolo, ţinând cont de ce fotbal propun, modeşti. Cam astea două eu le văd retrogradate”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Două echipe din Superligă nu ar avea şanse de a se salva de la retrogradare

Prezent de asemenea în platou, comentatorul Bogdan Cosmescu a punctat că cel mai mare motiv de îngrijorare pentru cele două echipe ar trebui să fie jocul.

Asta e problema pentru FC Argeş şi Mioveni, nu neapărat că nu au făcut puncte, deşi şi asta este o problemă, ci modul în care joacă. Adică, bă, dacă joci bine şi pierzi, zici <<mai sunt şapte etape>>.

Dar pe tine nu te ajută nimic să te gândeşti că ai putea să joci mai bine”, a adăugat Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare