Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Despărţirea anunţată de Patrick Mouratoglou după doar şase luni! "Nu am nicio îndoială: viitorul tău va fi luminos"

Despărţirea anunţată de Patrick Mouratoglou după doar şase luni! "Nu am nicio îndoială: viitorul tău va fi luminos"

Tenis

Comentarii

Francezul Patrick Mouratoglou a anunţat, luni, că nu va mai fi co-antrenorul lui Holger Rune (19 ani, locul 8 în lume) după şase luni alături de el.

Patrick Mouratoglu nu se va mai ocupa de pregătirea lui Holger Rune

"Nu am nicio îndoială: viitorul tău va fi luminos şi îţi va păstra lucruri fantastice. Voi rămâne cel mai mare fan al tău şi voi fi cu ochii pe tine”, a scris Mouratoglou pe Instagram.

Mouratoglou, care l-a primit pe Rune în academia sa, a fost coantrenor timp de şase luni cu mama danezului şi cu antrenorul său istoric Lars Christensen.

În ciuda acestei retrageri, Mouratoglou ar urma să-şi păstreze rolul de consilier. „Am avut ocazia să-l avem pe Patrick alături de noi pentru o perioadă limitată şi am avut şase luni instructive şi distractive”, a subliniat Holger Rune într-o declaraţie pentru presa daneză.

"Vom profita de ceea ce am învăţat pentru a aborda sezonul pe zgură, unde ne aşteaptă trei Masters 1000 şi un Grand Slam. Academia Mouratoglou şi Patrick fac parte din organizaţia noastră, aşa cum fac de când aveam 13 ani»

De la înfrângerea împotriva lui Andrei Rublev în optimile de finală de la Australian Open, Holger Rune (locul 8 ATP), care nu are nicio victorie asupra unui membru din top 20 în acest sezon, a avut un parcus mai puţin excepţional, fiind învins în turul trei la Indian Wells şi în optimi la Miami Open.

Înainte de Rune, Mouratoglou a lucrat cu Simona Halep, care a avut sezonul 2022 încheiat în septembrie anul trecut din cauza unei operaţii la nas. O lună mai târziu, româca a fost suspendată pentru că a fost testată pozitiv la o substanţă interzisă la ultimul US Open. Durata suspendării nu este cunoscută şi nu a mai jucat de atunci.

Afla mai multe despre: patrick mouratoglou 

viewscnt
Articole similare