Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aganovic, reacţie tranşantă la adresa arbitrajului. ”Arbitrul i-a ajutat. Au stat de mai mult de 10 ori pe jos. În repriza a doua s-au jucat cinci minute”

Aganovic, reacţie tranşantă la adresa arbitrajului. ”Arbitrul i-a ajutat. Au stat de mai mult de 10 ori pe jos. În repriza a doua s-au jucat cinci minute”

Superliga

Comentarii

Adnan Aganovic a fost nervos pe arbitrajul lui Sebastian Colţescu, la finalul partidei dintre Sepsi şi FCSB.

Croatul s-a declarat nemulţumit de faptul că, jucătorii FCSB-ului au fragmentat meciul foarte mult în repriza a doua, fapt ce a îngreunat jocul echipei sale.  De asemenea, fostul mijlocaş al FCSB-ului a avut cuvinte de laudă la adresa lui Târnovanu, graţie paradelor sale ce au contribuit decisiv la victoria roş-albaştrilor.

”Arbitrul i-a ajutat. Au stat de mai mult de 10 ori pe jos. În repriza a doua s-au jucat cinci minute”

"Cred că meritam măcar un punct. Am produs fotbal, am muncit bine, am ajuns la poarta lor, Târnovanu a făcut un meci senzaţional, cred că a fost omul meciului. Bravo lui, face meciuri mari aici, la Sfântu Gheorghe.

Arbitrul i-a ajutat cu tragerile de timp, nu cred că le-a dat un galben toată repriza secundă. Mi s-a părut un arbitraj la alibi, dar asta e. Au stat de mai mult de 10 ori pe jos şi nu au primit niciun galben.

Tamm şi Târnovanu trăgeau de timp. Arbitrul nu spunea nimic, îi convenea să fie aşa. În repriza a doua nu cred că s-au jucat efectiv nici cinci minute", a declarat Aganovic la finalul meciului.

În vârstă de 35 de ani, Adnan Aganovic este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro. În acest sezon, croatul a bifat 34 de meciuri, a marcat două goluri şi a livrat şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: sepsifcsb 

viewscnt
Articole similare