Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa anunţă că jucătorii au primele promise, deşi Steaua Bucureşti nu are drept de promovare în Superligă: "Sunt bonusuri de performanţă"

Adi Popa anunţă că jucătorii au primele promise, deşi Steaua Bucureşti nu are drept de promovare în Superligă: "Sunt bonusuri de performanţă"

Steaua

Comentarii

Atacantul lateral al Stelei Bucureşti, Adi Popa (34 de ani), a încercat să-şi mobilizeze colegii, după înfrângerea 3-2 cu Oţelul Galaţi, în Liga 2. El a dezvăluit că jucătorii au prime pentru clasarea pe primele două locuri la finalul play-off-ului.

Fără drept de promovare, fotbaliştii de la Steaua Bucureşti au "bonusuri de performanţă"

Oţelul Galaţi a învins Steaua Bucureşti, scor 3-2, în Liga 2, după ce moldovenii au condus cu 3-0 la pauză. Au marcat Fatai ’14, ’21 şi Ursu ’32 pentru învingători, respectiv Bodişteanu ’51, ’59 pentru învinşi.

La finalul partidei din Moldova, Daniel Opriţa a fost năucit din cauza primei reprize, iar la pauză şi-a ameninţat jucătorii că părăseşte echipa. 

Cuvântul a fost luat şi de unul dintre liderii Stelei, Adi Popa, care a comentat primele 45 de minute. De asemenea, fostul fotbalist al naţionalei a recunoscut că echipa joacă pentru prime, deşi nu poate promova în Superligă, conform regulamentului. 

„La cum am jucat în prima repriză, îmi găsesc cu greu cuvintele. Ne este ruşine de cum am arătat în prima repriză. Ne pare rău de suporterii care au făcut deplasarea aici pentru a ne susţine.

Fotbalul ne-a pedepsit pentru lejeritatea cu care am jucat în prima repriză. Dar au fost foarte mulţi factori. Oţelul a câştigat pe naivitatea noastră din prima repriză. A jucat ce ştie, a fragmentat jocul.

Eu am spus de la început. Noi avem prime pentru locurile 1 sau 2. Chiar dacă nu promovăm. Sunt bonusuri de performanţă. Noi trebuie să ne facem treaba şi să fim pe locurile 1 sau 2. Nu vom arbitra nicio luptă pentru promovare. Vom juca pentru a câştiga fiecare meci", a declarat Adi Popa. 

 

Afla mai multe despre: adi popasteauaotelul galati steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare