Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire în premieră! Un fotbalist din lotul convocat de Edi Iordănescu a fost într-un conflict ”ascuns” cu FRF: ”Asta o ştii tu” | EXCLUSIV

Dezvăluire în premieră! Un fotbalist din lotul convocat de Edi Iordănescu a fost într-un conflict ”ascuns” cu FRF: ”Asta o ştii tu” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a dezvăluit, în contextul scandalului din jurul lui Cătălin Cîrjan, că şi un jucător care a fost convocat de Edi Iordănescu la această acţiune a fost într-un conflict ”ascuns” cu federaţia.

Cătălin Cîrjan a iscat un scandal monstru în fotbalul românesc, după ce a lansat o serie de acuzaţii neverosimile la adresa FRF, în special în legătură cu directorul tehnic Mihai Stoichiţă.

Fotbalistul lui Arsenal susţine că Stoichiţă face legea la echipele de juniori şi că, de cele mai multe ori, convocările nu sunt decise de valoarea sau formă, ci de pile şi relaţii.

”Asta o ştii tu, că a spus una acum, care a devenit publică, dar a mai spus”

În ciuda atacurilor serioase pe care le-a lansat, Cătălin Cîrjan tot este aşteptat la echipa naţională, spune Andrei Vochin, care a dezvăluit că acest caz nu este primul de acest fel.

În direct la Orange Sport, consilierul lui Răzvan Burleanu a divulgat un conflict din urmă cu mai mulţi ani, dintre Alex Dobre (24 de ani) şi cei de la FRF.

Pe lângă atacurile lansate public în 2022 la adresa celor de la echipa naţională, jucătorul lui Famalicao a mai avut o schimbare în urmă cu mai mulţi ani, când evolua pentru naţionala de juniori.

Conform lui Andrei Vochin, acesta era dezamăgit că fusese convocat la lot, dar lăsat în tribună, declanşând atunci un alt conflict cu FRF, care s-a încheiat între timp.

Dezvăluire în premieră

”(n.r. ar mai trebui chemat Cîrjan după declaraţiile astea?) Bineînţeles! De ce să nu fie chemat? Ai văzut declaraţiile lui Dobre? Că nu mai vine la echipa naţională, că nu ştiu ce...

(n.r. Dobre a spus una, Cîrjan altceva) Asta o ştii tu, că a spus una acum, care a devenit publică, Dobre a mai spus şi când a început, în 2017, campania pentru Euro U21 din 2019.

Când a fost luat în lot şi a fost pus în tribună, în cei doi din tribună de la lotul ăla, iar, a făcut o chestie...”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Trimis pe teren pe final de joc în ambele meciuri din această lună, Alex Dobre a reuşit să impresioneze în puţinele minute prinse în tricoul României, datorită calităţilor sale fizice şi tehnice.

Afla mai multe despre: alex dobre 

viewscnt
Articole similare