Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eduard Pap o părăseşte pe Botoşani! Unde se transferă: ”Este adevărat, a semnat. A fost o ofertă foarte avantajosă”

Eduard Pap o părăseşte pe Botoşani! Unde se transferă: ”Este adevărat, a semnat. A fost o ofertă foarte avantajosă”

FC Botoșani

Comentarii

După şase ani petrecuţi la FC Botoşani, Eduard Pap (28 de ani) urmează să părăsească echipa pregătită de Flavius Stoican. Portarul deja ar fi semnat cu noua echipă, căreia i se va alătura în vară, după ce îi va expira contractul.

Aflat la FC Botoşani din 2017 şi titular al echipei moldovene din 2018 şi până acum, cu câteva mici ”pauze” când avea o perioadă ”bogată” în gafe, Eduard Pap urmează să părăsească formaţia.

Portarul de 28 de ani de ani mai are doar câteva luni de contract cu clubul, până în vară, şi deja ar fi semnat cu noua echipă, căreia ar urma să i se alăture la finalul acestei stagiuni.

Este adevărat, a semnat. A fost o ofertă foarte avantajosă”

Pap ar fi ajuns la un acord cu Gyor, ocupanta locului opt în a doua divizie a Ungariei, şi ar fi semnat deja un precontract cu clubul, valabil din vara lui 2023, până în cea a lui 2026.

Este adevărat, a semnat cu Gyor. A fost o ofertă foarte avantajoasă şi pentru Edi, dar şi pentru FC Botoşani”, a declarat un apropiat al lui Eduard Pap, pentru Monitorul de Botoşani.

Până acum, portarul de 28 de ani a însumat 149 de apariţii în tricoul lui FC Botoşani, încasând 175 de goluri şi reuşind să ţină plasa ”intactă” în 46 de partide.

Moldovenii au deja în lot un posibil înlocuitor pentru Eduard Pap. Andrei Ureche, titular la Academica Clinceni în stagiunea trecută, fusese adus în Moldova încă din vară.

Eduard Pap o părăseşte pe Botoşani

Cu plecarea portarului de 28 de ani, fanii moldoveni şi patronul Valeriu Iftime vor spera că nu vor mai avea la fel de multe emoţii la meciuri.

Pe cât de capabil era de o paradă incrediblă, la fel de capabil era Pap de gafe de necrezut, iar finanţatorul chiar a vorbit în trecut despre stresul cauzat de goalkeeper.

”Cu Pap, sunt obişnuit, sunt frate de cruce cu el, adică el oricând poată să mă pună în palton de lemn, mă omoară pur şi simplu. Şi-a făcut treaba, a greşit o dată, ăsta e jocul”, spunea Iftime, după o remiză cu Universitatea Craiova, în care portarul gafase.

Afla mai multe despre: eduard pap 

viewscnt
Articole similare