Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucători din naţionala Peru, agresaţi de poliţia spaniolă! Imagini greu de crezut de la Madrid. Ce s-a întâmplat

VIDEO | Jucători din naţionala Peru, agresaţi de poliţia spaniolă! Imagini greu de crezut de la Madrid. Ce s-a întâmplat

Fotbal

Comentarii

Urmând să dispute un amical cu selecţionata din Maroc, la Madrid, pe stadionul lui Ateltico Madrid, Wanda Metropolitano, mai mulţi jucători din naţionala Peru au fost agresaţi de poliţia spaniolă, în faţa hotelului la care s-au cazat

O altercaţie a avut loc, luni, între poliţia spaniolă şi mai mulţi jucători şi suporteri ai echipei naţionale a statului Peru, la un hotel din Madrid, unde fanii s-au adunat pentru a saluta fotbaliştii.

Naţionala din Peru se află în Spania, pentru meciul amical de marţi împotriva Marocului, pe arena Wanda Metropolitano, a echipei Atletico Madrid.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, scandalul ar fi început când Yoshimar Yotun s-ar fi apropiat de fani pentru a-i saluta.

Jucători din naţionala Peru, agresaţi de poliţia spaniolă

O acţiune interzisă de poliţişti care l-au împins puternic înapoi pe mijlocaşul de 32 de ani, conform unui videoclip postat pe reţelele de socializare.

În solidaritate, câţiva dintre colegii săi au încercat să dea o mână de ajutor coechipierului lor, care apoi şi-a pierdut cumpătul.

În urma acestui incident, mai mulţi jucători au fost aduşi la secţia de poliţie. Portarul peruan Pedro Gallese, înconjurat de poliţie într-un alt videoclip, a fost reţinut, după cum a raportat Marca.

Imagini greu de crezut de la Madrid

Federaţia Peruană a confirmat că jucătorul său a fost eliberat fără acuzaţii. Preşedintele FPF, Agustin Lozano, a adăugat că jucătorul este „bine şi se odihneşte”.

Alţi jucători peruvieni, atacantul Alex Valera şi portarul José Carvallo, au fost chemaţi la secţia de poliţie pentru a depune mărturie despre cearta în care au fost implicaţi, potrivit informaţiilor furnizate de AmericaTV.

Într-un comunicat de presă, Federaţia a făcut apel la calm şi a cerut susţinătorilor săi să nu escaladeze situaţia cu autorităţile spaniole.

Afla mai multe despre: peru 

viewscnt
Articole similare