Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a confirmat! În ce condiţii se va produce despărţirea dintre Edi Iordănescu şi echipa naţională: ”Atunci pleacă” | EXCLUSIV

FRF a confirmat! În ce condiţii se va produce despărţirea dintre Edi Iordănescu şi echipa naţională: ”Atunci pleacă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, luni seara, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a dezvăluit în ce condiţii se va produce despărţirea dintre Edi Iordănescu (44 de ani) şi echipa naţională. Soarta selecţionerului este legată strâns de rezultatele din preliminarii.

Adus pe banca tehnică a României la începutul lui 2022, la aproape două luni după despărţirea de Mirel Rădoi, Edi Iordănescu a avut parte de unul dintre cele mai dezastruoase mandate la naţională de până acum.

Sub comanda noului selecţioner, ”tricolorii” au retrogradat din divizia B a Nations League, suferind două rezultate umilitoarea împotriva Muntenegrului, care ne-a învins 5-0 la general.

”Dacă nu face asta, pleacă”

Pe lângă campania execrabilă din Liga Naţiunilor, România nu a impresionat nici în amicalele disputate, reuşind să treacă doar de naţionala Republicii Moldova. În celelalte jocuri de pregătire, ”tricolorii” au remizat cu Israel şi au fost învinşi de Grecia şi Slovenia.

Aşadar, viitorul nu pare foarte promiţător pentru Edi Iordănescu şi jucătorii săi, iar Andrei Vochin a confirmat că antrenorul de 44 de ani îşi joacă postul în aceste preliminarii.

Invitat în studioul Orange Sport, consilierul lui Răzvan Burleanu a confirmat că dacă România nu se califică la Euro 2024, atunci Edi Iordănescu va părăsi echipa naţională.

Oficialul FRF a mai punctat că, de acum încolo, întrucât este ultima sa şansă, Iordănescu jr. nu va mai accepta orice fel de abatere a jucătorilor săi.

În ce condiţii se va produce despărţirea dintre Edi Iordănescu şi echipa naţională a României

El, acum, îşi joacă cartea, pur şi simplu. Adică el, dacă nu califică echipa naţională a României, pleacă. (n.r. şi nu mai e dispus să facă concesii) Nu mai e dispus să facă nimic. E pe cont propriu, în momentul ăsta.

Până acum, a înţeles anumiţi jucători, a încercat să îi facă să înţeleagă că la echipa naţională trebuie să vii cu alt spirit, cu altă dorinţă, cu altă atitudine, cu altceva, să arăţi că vrei”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, România va disputa al doilea meci din preliminarii, pe teren propriu, împotriva selecţionatei din Belarus.

Bieloruşii au suferit un eşec drastic în prima etapă, împotriva Elveţiei, scor 0-5, pe ”teren propriu”, la Novi Sad, în Serbia.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare