Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iasmin Latovlevici revine în Superligă! O echipă de tradiţie a ajuns la un acord cu fundaşul

Iasmin Latovlevici revine în Superligă! O echipă de tradiţie a ajuns la un acord cu fundaşul

Superliga

Comentarii

Liber de contract de aproape cinci luni, Iasmin Latovlevici (36 de ani) ar urma să revină în Superligă, după ce ar fi ajuns la un acord cu o echipă de tradiţie din play-out. Acesta ar urma să semneze un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe un an.

Unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui FC Argeş în ultimul sezon regular, când piteştenii au prins calificarea în play-off, soarta lui Iasmin Latovlevici în Trivale s-a schimbat neaşteptat.

Adus la Piteşti după despărţirea de campioana CFR Cluj, fundaşul stânga a devenit om de bază în formula de start a lui Andrei Prepeliţă şi a fost inclus în echipa ideală a sezonului regular de LPF.

Iasmin Latovlevici ar urma să revină în Superligă, după aproape şase luni pe bară

Doar că fundaşul nu a mai reuşit să îşi revină după play-off-ul dezastruos făcut de FC Argeş, iar, în noiembrie, la doar o lună după sosirea lui Marius Croitoru, avea să fie dat afară, în urma unei gafe uriaşe în defensivă.

Latovlevici nu a semnat cu nicio echipă în perioada de mercato de iarnă şi existau semne de întrebare dacă acesta îşi va mai continua cariera, în contextul în care împlineşte 37 de ani în mai.

Se pare că fostul ”tricolor” nu ar avea încă planuri de a îşi agăţa ghetele în cui încă. Playsport a anunţat că fostul jucător de la FC Argeş ar fi ajuns la un acord cu Petrolul Ploieşti.

Fundaşul lateral ar fi ajuns la un acord cu Petrolul Ploieşti

Pe lângă transferul lui Ismael Diomande, noua conducere ar fi rezolvat şi venirea lui Iasmin Latovlevici pe Ilie Oană, cel puţin până în vară.

Fotbalistul de 36 de ani ar urma să semneze un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, în cazul în care reuşeşte să dea randamentul dorit.

Un jucător cu o vastă experienţă în spate, Iasmin Latovlevici are cinci Superligi în palmares, un titlu alături de Galatasaray, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe.

În plus, fundaşul lateral a jucat 12 meciuri în tricoul României, având neşansa de a prinde aceeaşi perioadă la naţională ca fostul căpitan al României, Răzvan Raţ, concurentul său pe post.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevici 

viewscnt
Articole similare