Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Iubesc talentul anumitor jucători, dar le urăsc mentalitatea”. Edi Iordănescu, declaraţie dură la adresa unor fotbalişti pe care i-a ”lăsat pe afară”

”Iubesc talentul anumitor jucători, dar le urăsc mentalitatea”. Edi Iordănescu, declaraţie dură la adresa unor fotbalişti pe care i-a ”lăsat pe afară”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Belarus, Edi Iordănescu (44 de ani) a oferit o declaraţie dură la adresa anumitor jucători pe care i-a ”lăsat pe afară”, cărora le-a transmis că le ”urăşte mentalitatea”, deşi le ”iubeşte talentul”.

Pe lângă deja mult prea discutata decizie de a nu îl convoca pe Ianis Hagi, Edi Iordănescu a surprins şi prin omiterea lui Andrei Ivan în lot, care traversa o perioadă foarte bună la nivel de club.

Jucătorul a recunoscut că a fost surprins că nu a prins convocarea, în contextul în care reuşise să marcheze şase goluri şi să livreze o pasă decisivă în 10 meciuri în 2023.

”Iubesc talentul anumitor jucători, dar le urăsc mentalitatea”

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Belarus, Edi Iordănescu le-a transmis un mesaj lui Andrei Ivan şi altor jucători care nu au prins lotul, oferind o declaraţie dură la adresa acestora.

Avem un grup care ştie ce doreşte, e aliniat din punct de vedere mental pentru a da totul. Am mai spus că sunt poate nişte talente pe care le-am lăsat pe afară.

Iubesc talentul la anumiţi jucători care nu sunt acum aici, dar le urăsc mentalitatea. Mesajul meu public este că dacă la cluburi au un anumit statut jucătorii şi cei de acolo îşi permit să alinte un jucător sau altul, eu nu am timp să fac asta la naţională.

Nu îmi permit luxul în patru zile să alint jucători pentru că nu mai am când să îi aduc cu picioarele pe pământ. Cine vine cu toată puterea şi toată mentalitatea, vine, cine nu, poate să fie talentat, poate să aibă valoare, riscăm să îl lăsăm pe afară.

E un mesaj pentru toată lumea, nu pentru Andrei Ivan, el are foarte mult potenţial şi are uşile deschise la echipa naţională”, a spus Edi Iordănescu.

”Nu mai vorbesc despre jucători care nu mai sunt aici”

Întrebat apoi dacă va vorbi cu Andrei Ivan pentru a lămuri situaţia, selecţionerul României a afirmat că îşi doreşte să se concentreze chiar acum doar pe jucătorii convocaţi.

Am zis că nu mai vorbesc despre jucători care nu mai sunt aici, sunt jucători importanţi, nu doar Andrei, care puteau să fie şi nu sunt, o să văd cum gestionez fiecare caz în parte.

El trebuie să demonstreze că va continua linia bună pe care a luat-o în ultima perioadă, dar mintea şi ochii mei se îndreaptă către echipă şi jucătorii pe care îi avem la Mogoşoaia”, a completat Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare