Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Vochin că i-a ”plăcut în mod special” la jucătorii echipei naţionale, după deplasarea în Andorra: ”Exista pericol foarte mare” | EXCLUSIV

Ce spune Vochin că i-a ”plăcut în mod special” la jucătorii echipei naţionale, după deplasarea în Andorra: ”Exista pericol foarte mare” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre meciul câştigat de România în Andorra şi a dezvăluit ce i-a plăcut ”în mod special” la felul în care s-au prezentat jucătorii pregătiţi de Edi Iordănescu (44 de ani).

Echipa naţională a debutat cu dreptul în preliminariile pentru Euro 2024, după ce a învins-o pe cea mai slab cotată echipă din grupă, Andorra, scor 2-0, în deplasare.

”Tricolorii” au primit multe critici în legătură cu faptul că nu au împins în ultima jumătate de oră, când erau în superioritate numerică, şi că scorul nu a luat proporţii mai mari.

”Exista un pericol foarte mare să se întâmple asta”

Până la urmă, obţinerea celor trei puncte a fost obiectivul cu care jucătorii români au mers în Andorra, obiectiv pe care au reuşit să îl îndeplinească fără mari bătăi de cap.

Printre toate atacurile la adresa jucătorilor naţionalei, au existat şi persoane care au dorit să remarce şi aspectele pozitive din urma debutului în calificări.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a dezvăluit că ce i-a ”plăcut în mod special” a fost atitudinea de care au dat dovadă fotbaliştii pregătiţi de Edi Iordănescu.

În opinia oficialului FRF, ”tricolorii” au abordat cu profesionalism primul meci din preiminarii, dând exemplu Danemarca, danezii scăpând un avantaj de două goluri printre degete în ultimele minute în înfrângerea şocantă cu Kazakhstan.

Ce spune Vochin că i-a ”plăcut în mod special” la jucătorii echipei naţionale, după deplasarea în Andorra

Ce mi-a plăcut mie în mod special a fost atitudinea pe care au arătat-o, din momentul plecării de la Otopeni, până la întoarcere.

În ce sens, exista pericolul foarte mare ca, fiindcă joci cu Andorra, o ţară care nu înseamnă absolut nimic în fotbal, să intervină un soi de relaxare.

Cei care au avut această relaxare în faţa echipelor mici, s-au trezit cu mari surprize. Mă uitam pe rezultatele din preliminarii şi am văzut că Danemarca a pierdut în Kazakhstan (n.r. deşi conducea cu 2-0 în minutul 70).

Cred că acolo a mai contat şi deplasarea foarte lungă, pentru că din Danemarca în Kazakhstan... era mai simplu să ajungă Danemarca la New York decât în partea asta”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare