Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Şumudică dă de pământ cu naţionala României: ”Jenant! Dacă voi vă dezbrăcaţi acum, le daţi trei Andorrei, nu două!”

VIDEO | Marius Şumudică dă de pământ cu naţionala României: ”Jenant! Dacă voi vă dezbrăcaţi acum, le daţi trei Andorrei, nu două!”

Echipa națională

Comentarii

Andorra - România s-a terminat 0-2, după golurile lui Man şi Alibec.

Marius Şumudică dă de pământ cu naţionala României: ”Jenant! Dacă voi vă dezbrăcaţi acum, le daţi trei Andorrei, nu două!”

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Marius Şumudică a urmărit partida Andorra - România şi a rămas dezamăgit de prestaţia tricolorilor. 

"Meciul cu Andorra? Slabi din toate punctele de vedere. N-am văzut echipă mai slabă. Dacă joacă cu Tunariul (n.r - echipă din liga a treia a României), Tunariul îi bate. Nici nu ştiu cine sunt Tunari, dar mi-a rămas în minte, mai citesc rezultate. Nu se pune problema, au dat la poartă din greşeală, dintr-o degajare proastă a portarului nostru au ajuns şi ei să dea la poartă. Nu poate nimeni să-mi spună că Belarus, chiar dacă a luat 5 de la Elveţia, e mai slabă decât Andorra. Nu am văzut în viaţa mea o echipă mai slabă decât Andorra! Probabil doar în meciurile de pregătire cu italienii ăia, cu burtoşii ăia care vin de la muncă pentru a le da câte 20 de goluri.

N-am înţeles schimbările. N-am înţeles frica de rezultat. Ai 2-0, ei sunt şi în 10 oameni, iar tu îl bagi pe Băluţă... cu tot respectul pentru băiatul ăsta, dar tu îi bagi pe Băluţă şi Marius Marin. Doi închizători în contextul în care, dacă îi prindea Germania, le dădea 10! Elveţia a jucat cu Belarus şi le-a dat 5, n-au discutat. Dacă Elveţia juca cu Andorra, cu siguranţă scorul era unul de proporţii.

Nu e treaba mea să vorbesc, să contest ceea ce se întâmplă la echipa naţională, dar 2-0 mi se pare un scor jenant. Jucând cu Andorra e un scor jenant!

Nu vorbesc eu de anumiţi jucători, ci de naţionala României, e echipa poporului, a acestei ţări. Toţi suntem contemporani acum cu această naţională, aşteptăm să-i vedem la Campionatul European. Păi, cu o astfel de mentalitate şi la cum i-am văzut acum, eu vă spun că locul 4 este al nostru, nu ni-l ia nimeni. 

N-am urmărit Belarusul, am văzut doar golurile primite. E o echipă apăsată de această excludere despre care toată lumea vorbeşte la FIFA. Nu e uşor să te montezi şi să joci, dar sunt peste Andorra. Dacă voi (n.r - reporterii) vă dezbrăcaţi acum şi vă dau ghete la fiecare, iar eu stau pe bancă, pe cuvântul meu de onoare că le dăm trei Andorrei, nu două. Am încredere în voi, fiţi atenţi! Cu Belarus, cred că le dăm două cu voi", a spus Marius Şumudică.

Video:

Programul României în grupa din preliminariile EURO 2024:

  • 25 martie 2023: Belarus – Elveţia 0-5,  Andorra – ROMÂNIA 0-2, Israel – Kosovo 1-1
  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveţia – Israel (21:45)
  • 16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveţia (21:45)
  • 19 iunie 2023: Elveţia – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45)
  • 9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveţia (21:45)
  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveţia – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveţia (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveţia – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveţia – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveţia, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)

 

Afla mai multe despre: marius sumudicanationala romanieiandorra 

viewscnt
Articole similare