Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stoichiţă îl ironizează pe Ţiriac după ce miliardarul i-a luat peste picior pe ”tricolori”: ”E bine că s-a culcat liniştit, îţi dai seama ce dulce era somnul”

Stoichiţă îl ironizează pe Ţiriac după ce miliardarul i-a luat peste picior pe ”tricolori”: ”E bine că s-a culcat liniştit, îţi dai seama ce dulce era somnul”

Echipa națională

Comentarii

Ion Ţiriac i-a luat peste picior pe jucătorii echipei naţionale după victoria din Andorra, sugerând că meciul a fost atât de plicticos şi dezamăgitor încât a decis să se culce după 30 de minute. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, i-a oferit replica milardarului.

România a debutat cu dreptul în campania de calificări la Campionatul European din 2024, din punctul de vedere al rezultatului, dacă nu şi al jocului, învingând-o pe Andorra cu 2-0.

”Tricolorii” au controlat jocul şi nu le-au permis adversarilor să aibă vreo ocazie, dar tot au fost criticaţi, din cauza faptului că nu au reuşit să marcheze mai multe goluri împotriva celei mai slab cotate adversare din grupă.

”E bine că s-a culcat liniştit”

Andorrezii au evoluat în inferioritate numerică în ultima jumătate de oră, dar jucătorii României nu au presat, ci doar au preferat să ţină de scorul de 2-0.

În ziua din urma partidei, Ion Ţiriac a fost întrebat dacă a urmărit meciul României, iar miliardarul a profitat de oportunitate şi i-a ironizat pe ”tricolori” pentru prestaţia lor.

Fostul tenismen a glumit că România a avut noroc că frizerul nu a fost disponibil pentru meci, înainte de a afirma că nu s-a mai uitat la meci după minutul 30, prerferând să se culce.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a fost întrebat despre declaraţia lui Ion Ţiriac şi i-a oferit la rândul său un răspuns ironic miliardarului, afirmând că este bine că acesta s-a culcat liniştit.

Stoichiţă îl ironizează pe Ţiriac după ce miliardarul i-a luat peste picior pe ”tricolori”

Domnul Ion are părerea lui. E bine că s-a culcat liniştit. Asta e important. Dacă se culca supărat era altceva. Îţi dai seama ce dulce era somnul dacă s-a trezit să bea apă şi a văzut că era 2-0 pentru noi. Ce liniştit a dormit în continuare”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru Gsp.

În următorul meci din preliminarii, al doilea şi ultimul de la această acţiune, România va primi vizita selecţionatei din Belarus, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

În primul joc, naţionala bielorusă a fost învinsă de Elveţia, ”acasă”, scor 0-5. Din cauza legăturilor cu Rusia, reprezentativa Belarusului nu are voie să joace în ţara proprie şi evoluează la Novi Sad, în Serbia.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare