Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre grupa României din preliminarii: ”E cea mai slabă posibil. Jucăm cu echipe care nu au ce să caute aici” | EXCLUSIV

MM Stoica, despre grupa României din preliminarii: ”E cea mai slabă posibil. Jucăm cu echipe care nu au ce să caute aici” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea debutului României în preliminariile pentru Euro 2024, MM Stoica a recunoscut că nu vede cum ar fi putut echipa naţională să primească o grupă mai uşoară decât aceasta, cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

România a reuşit să debuteze cu o victorie în preliminariile pentru Euro 2024, după ce a învins-o, în deplasare, pe cea mai slab cotată adversară din grupă, Andorra, scor 2-0.

Deşi ”tricolorii” au cucerit punctele, aceştia au primit foarte multe critici în legătură cu faptul că scorul nu a luat proporţii mai mari, mai ales în contextul în care ultima jumătate de oră au jucat în superioritate numerică.

Având în vedere ce adversare are România în grupă, există speranţe mai mari decât în oricare dintre ultimii ani că echipa naţională va reuşi să obţină calificarea la turneul final.

”E cea mai slabă posibil. Jucăm cu două echipe care nu au ce să caute aici”

Mai ales că, spre deosebire de calificările la Campionatul Mondial, ocupanta locului secund nu joacă un baraj, ci se califică direct la Euro, alături de câştigătoarea grupei.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea meciului cu Andorra, MM Stoica a recunoscut că este de părere că România a primit ”cea mai slabă grupă posibilă”.

Oficialul FCSB consideră că ”tricolorii” au, după această tragere la sorţi, cele mai mari şanse pe care le-ar fi putut avea la calificarea la Campionatul European din 2024.

Mihai Stoica a dat exemplu alte două grupe din preliminarii, în care, din primele două urne, au fost trase Italia şi Anglia, respectiv Franţa şi Olanda.

MM Stoica, despre grupa României din preliminarii

Cred că avem cea mai slabă grupă posibilă şi, din punctul ăsta de vedere, avem cele mai mari şanse de calificare. Gândiţi-vă că există o grupă cu Italia şi Anglia, Franţa a bătut Olanda.

Cred că e cea mai slabă grupă posibilă. Plus că mai avem un... bine, aici e şi avantajul nostru, şi al israelienilor, şi al kosovarilor, că jucăm cu două echipe care nu au ce să caute într-o astfel de competiţie.

Andorra şi Belarus, să mă ierte, nu au ce să caute. Sunt sub... nu discutăm de Luxemburg, Luxemburg e echipă, a făcut 0-0 cu Slovacia. Luxemburg e echipă bună...”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare