Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe Iordănescu! O voce din interiorul naţionalei anunţă: "La cum l-am văzut pe Edi, jucătorii trebuie să se ferească să facă asta. Nu e de joacă" | EXCLUSIV

Presiune pe Iordănescu! O voce din interiorul naţionalei anunţă: "La cum l-am văzut pe Edi, jucătorii trebuie să se ferească să facă asta. Nu e de joacă" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a oferit noi detalii despre momentul schimbării lui Răzvan Marin, în meciul Andorra - România 0-2. El a transmis că gestul "nu a fost ceva ostentativ" şi că oricum nu ar fi comis-o, în condiţiile în care selecţionerul Edi Iordănescu e pregătit oricând să ia o decizie radicală.

Ce nu permite Edi Iordănescu la naţională! "Jucătorii trebuie să se ferească să aibă vreo reacţie"

România a învins Andorra, scor 2-0, în primul meci din preliminariile pentru EURO 2024. La jumătatea reprizei secunde, Iordănescu junior a făcut două schimbări, iar printre cei care au părăsit terenul s-a numărat şi Răzvan Marin. 

Mijlocaşul lui Empoli a gesticulat după ieşire, fiind vizibil nemulţumit, deznădăjduit

Însă Andrei Vochin a dat asigurări că Răzvan Marin n-a depăşit limita, întrucât Edi Iordănescu îşi joacă postul şi e pregătit să lase pe bară fotbalişti cu reacţii exagerate. 

"(n.r. - reacţia lui Răzvan Marin). N-a fost ceva ieşit din comun. La cum l-am văzut pe Edi, jucătorii trebuie să se ferească să aibă vreo reacţie, că s-ar putea să aibă de suferit, pentru că nu e de joacă. El pleacă, dacă nu califică naţionala României. Când apar situaţii când unii jucători nu arată ce vrea Edi Iordănescu să facă, îţi spun că apar consecinţe. 

Probabil că devenind jucătorul care evoluează în cel mai înalt loc (n.r. - în Serie A, la Empoli) ca performanţă din actuala generaţiei probabil că simte că poate juca mai mult, dar nu mi se pare conflictual, care să nu poată fi strunit sub nicio formă", a declarat Andrei Vochin la Orange Sport. 

Interpretarea gestului lui Răzvan Marin. "Eu aşa am înţeles: 'Mai lasă-mă să joc 10 minute'

Expertul Orange Sport a văzut momentul schimbării din apropiere şi a dat asigurări că nu există resentimente între Răzvan Marin şi Edi Iordănescu. 

"Am văzut gestul de pe teren, când a ieşit, dar nu a fost ceva ostentativ, ieşit din comun. Eu aşa am înţeles: <<Mai lasă-mă să joc 10 minute>>. 

Cred că au explicat amândoi (n.r. - în conferinţa de presă în care Edi Iordănescu şi Răzvan Marin au adus lămuriri despre schimbare) şi din explicaţia fiecăruia trebuie să extragem limitele fiecăruia. Edi Iordănescu a arătat, de când e la naţională, că e hotărât să nu tolereze ce i se pare de netolerat. Explicaţiile de azi mi se pare logice şi cred că nu i se pare de netolerat (n.r. - reacţia fotbalistului de la schimbare). 

Pot să-l înţeleg pe Răzvan Marin. Ştii cum e... Când te ajută şi adversarul, conduci, ai mai vrea să rămâi. Pe de altă parte, dacă şi Răzvan ar fi avut vârsta, experianţa selecţionerului, poate ar înţelege de ce a luat selecţionerul decizia. Trebuie să gândească pentru grup şi pentru tine, mai ales că avea şi galben cu o echipă care a lovit tot meicul, a provocat tot meciul. Poate n-ar fi jucat cu Belarus acum", a mai spus expertul Orange Sport. 

România înfruntă Belarus, în al doilea meci din grupa preliminară pentru EURO 2024, marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: andorra romaniarazvan marinedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare