Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu tricolorul care "s-a hazardat, avea frustări, supărări"! Edi Iordănescu avertizează: "Fiecare trebuie să fie responsabil pentru ce spune"

Ce s-a întâmplat cu tricolorul care "s-a hazardat, avea frustări, supărări"! Edi Iordănescu avertizează: "Fiecare trebuie să fie responsabil pentru ce spune"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edi Iordănescu a fost întrebat dacă este răzbunător, după ce deciziile luate de-a lungul mandatului au supărat mai mulţi fotbalişti şi antrenori.

Edi Iordănescu l-a dat exemplu pe tricolorul care "s-a hazardat, avea frustări, supărări", când a venit vorba despre Andrei Ivan

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că iubeşte talentul la unii jucători care nu au fost convocaţi la acţiunea naţionalei cu Andorra şi Belarus, dar le urăşte mentalitatea.

Antrenorul a subliniat că nu-şi permite luxul de a alinta jucători, iar aceştia trebuie să vină cu dorinţa de performanţă la naţională.

Rugat să comenteze faptul că este considerat un tip răzbunzător, mai ales după ce speculaţiile privind neconvocarea lui Andrei Ivan, de la Universitatea Craiova, Iordănescu a spus. 

"Cu Dobre am fost? S-a impus în Portugalia (n.r. - la Farmalicao), joacă titular meci de meci, marchează goluri... 

Fiecare trebuie să fie responsabil pentru ce spune. Dobre a fost supărat la prima mea acţiune, s-a hazardat, avea frustări, supărări strânse, a spus ce a spus, dar acţiunile lui au demonstrat altfel şi acum e aici", a declarat Edi Iordănescu

După ce a evoluat pentru naţionalele under ale României şi la cea olimpică, de la Tokyo, Alex Dobre a debutat pentru prima reprezentativă în această lună, cu Andorra, când a prins 17 minute. 

  • 16 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Alex Dobre în acest sezon. 

Ce spunea Alex Dobre în urmă cu un an

„Nu mai sunt interesat de echipa naţională a României. Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil. Nu mi-au respectat munca”, a spus Alex Dobre pentru Le Bien Public, într-un moment în care avea realizări la Dijon. 

România întâlneşte naţionala Belarusului, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: edi iordanescuandrei ivanalex dobre 

viewscnt
Articole similare