Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofiţerul de presă al Belarusului i-a luat microfonul din faţă selecţionerului şi a răspuns el! Întrebarea delicată: "V-am zis de la început"

Ofiţerul de presă al Belarusului i-a luat microfonul din faţă selecţionerului şi a răspuns el! Întrebarea delicată: "V-am zis de la început"

Echipa națională

Comentarii

În conferinţa de presă a Belarusului, premergătoare meciului cu naţionala României, s-a refuzat întrebarea referitoare la posibila excludere din preliminariile EURO 2024.

Întrebarea care a fost refuzată în conferinţa de presă a Belarusului. Ofiţerul de presă a intervenit

România înfruntă Belarus, în al doilea meci din grupa preliminară pentru EURO 2024, marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro. 

Selecţionerul Georgiy Kondratjev şi fotbalistul Nikita Stepanov au participat, în faţa reporterilor români, la conferinţa de presă de la Arena Naţională. 

Cei doi au refuzat să răspundă în privinţa unei excluderi a naţionalei din Belarus din competiţiile europene. 

”Următoarea întrebare”, a spus fundaşul central Nikita Stepanov. 

La scurt timp, din sală a venit aceeaşi întrebare, dar pentru selecţionerul Georgiy Kondratjev. 

După ce a auzit traducerea, ofiţerul de presă al Belarusului i-a luat microfonul din faţă antrenorului şi a transmis poziţia echipei: "De la bun început, v-am zis că această conferinţă e dedicată meciului cu România! Aici sunt prezenţi şi cei de la UEFA, întrebaţi-i pe ei!". 

UEFA analizează posibilitatea excluderii Belarusului din calificările pentru EURO 2024

Belarus ar putea fi exclusă din calificările pentru EURO 2024 şi din toate competiţiile organizate de UEFA, a anunţat vineri televiziunea publică germană, ARD. Forul european va dezbate subiectul în cadrul următorului său Comitet Executiv.

Apariţia sa în competiţie ar putea fi doar trecătoare, deoarece, potrivit postului public german de televiziune ARD, UEFA va analiza o posibilă excludere a echipelor din Belarus în cadrul următorului său Comitet Executiv, care se va ţine în ziua de 4 aprilie.

„UEFA are de multă vreme intenţia să discute situaţia din Belarus, iar acest lucru se va întâmpla la următoarea reuniune a comitetului nostru executiv”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, într-un mesaj trimis vineri celor 100 de deputaţi ai Parlamentului European.

În luna septembrie a anului 2022, Germania solicitase deja excluderea Belarusului din calificările pentru EURO şi din competiţiile organizate de UEFA.

În preliminariile EURO 2024, Belarus joacă în grupa din care face parte şi România. Cele două echipe se vor întâlni în 28 martie, la Bucureşti, şi vor juca returul în data de 12 octombrie.

Afla mai multe despre: romania belarusbelarusechipa nationala a romaniei 

viewscnt
Articole similare