You are here:

Prima lovitură pe piaţa transferurilor la Universitatea Craiova? Fotbalistul naţionalei recunoaşte: "Sper să mă lase să plec, să mă bat pentru un obiectiv major"

Prima lovitură pe piaţa transferurilor la Universitatea Craiova? Fotbalistul naţionalei recunoaşte: "Sper să mă lase să plec, să mă bat pentru un obiectiv major"

Superliga

Comentarii

Un tricolor aflat sub comanda lui Edi Iordănescu e decis să schimbe echipa de club în această vară, după ce în iarna trecută s-au purtat negocieri intense cu Universitatea Craiova pentru transferul său. Acum, fotbalistul nu vrea să mai rateze şansa de a merge la o echipă superioară, din străinătate sau din Superligă.

Fotbalistul pentru care Universitatea Craiova a deschis negocierile anunţă: "Obiectivul este să plec"

Fundaşul stânga al lui Hermannstadt şi al naţionalei României, Raul Opruţ, simte că a venit momentul să facă următorul pas în carieră, la 25 de ani. Intrat în circuitul naţionalei mari cu Edi Iordănescu şi aflat în lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, apărătorul lateral a vorbit despre planurile de viitor. 

După ce Universitatea Craiova a oferit 400.000 de euro pentru Raul Opruţ lui Hermannstadt, în iarnă, fundaşul stânga speră să nu mai rateze oportunitatea de a se transfera în următoarea perioadă de mercato, indiferent de numele echipei. 

"Maldă (n.r. - Marius Măldărăşanu) m-a ajutat foarte mult şi pe această cale ţin să îi mulţumesc. O altă persoană care m-a ajutat cu sfaturi şi m-a susţinut când am avut o perioadă proastă a fost Dani, Dani Coman, cu care am o relaţie foarte bună şi sper să mă lase să plec la vară. 

Cu Răducioiu mă cunosc de foarte mult timp, de vreo şapte, opt ani şi în toţi aceşti ani am vorbit foarte mult cu el şi este o persoană de la care am ce învăţa şi care mereu mi-a dat sfaturi pozitive şi mi-a spus adevărul în faţă", a declarat Raul Opruţ pentru Orange Sport. 

  • 30 de meciuri şi 1 gol sunt cifrele lui Raul Opruţ la Hermannstadt, în acest sezon. 

Raul Opruţ a recunoscut negocierile cu Universitatea Craiova, în iarna trecută

Echipa antrenată de Eugen Neagoe l-a dorit pe Raul Opruţ odată cu accidentarea lui Nicuşor Bancu, dar oferta de 400.000 de euro n-a fost acceptată de Hermannstadt . Acum, Opruţ a anunţat că îşi doreşte să se lupte pentru trofee şi a lăsat uşa deschisă Universităţii Craiova. 

"Cred că pasul următor ar fi să mă duc la o echipă care joacă pentru un obiectiv mai mare decât pentru a se menţine în prima ligă sau a sta la jumătatea clasamentului, pentru că în toţi aceşti ani, de când sunt la Sibiu, am luptat mereu pentru această chestie. Anul acesta într-adevăr puteam să intrăm şi noi (n.r. în play-off) cu cele nouă puncte (n.r. - deduse prin depunctare), dar obiectivul este să plec la o echipă care se bate pentru un obiectiv major. Că va fi în străinătate, că va fi în altă parte, nu vă pot spune acum, pentru că nici eu nu ştiu. 

Au fost discuţii cu Craiova (n.r. - Universitatea). Clar ar fi un pas mai mare, pentru că acum că vine vorba despre Craiova... Sunt mereu acolo sus, se bat la campionat, chiar dacă nu au câştigat. Este o echipă bună, de tradiţie, vom vedea ce ne va rezerva viitorul la vară", a adăugat fundaşul stânga al naţionalei României, Raul Opruţ. 

Afla mai multe despre: raul oprutraul oprut universitatea craiovatransfer raul opruttransfer universitatea craiovauniversitatea craiovaromaniaechipa nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare