Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, înaintea meciului cu Al Nassr: ”O să îl întreb pe Cristiano Ronaldo dacă îşi mai aduce aminte când jucam la Madeira”

Şumudică, înaintea meciului cu Al Nassr: ”O să îl întreb pe Cristiano Ronaldo dacă îşi mai aduce aminte când jucam la Madeira”

Fotbal

Comentarii

Pe 27 aprilie, Al Raed, formaţia pregătită de Marius Şumudică (51 de ani), urmează să o înfrunte pe Al Nasr, echipa pentru care evoluează Cristiano Ronaldo (38 de ani). Înaintea duelului cu starul lusitan, antrenorul român a dezvăluit că are o întrebare pentru acesta.

După o scurtă vacanţă în România, Marius Şumudică a fost nevoit să plece de la Bucureşti şi să revină în Arabia Saudită, întrucât urmează să se reia campionatul.

Miercuri, formaţia pregătită de antrenorul de 51 de ani o va înfrunta pe cea condusă de Mirel Rădoi, Al Tai, în a 22-a rundă din acest sezon.

”O să îl întreb pe Cristiano Ronaldo dacă îşi mai aduce aminte când jucam la Madeira”

Apoi va urma un meci cu Al Fateh, iar, imediat după, va avea loc duelul mult aşteptat cu Al Nasr, în care echipa lui Marius Şumudică îl va înfrunta pe Cristiano Ronaldo.

Întrebat dacă se aştepta la un astfel de duel în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe când juca în Portugalia, pentru Madeira, echipa din oraşul natal al lui Ronaldo, Şumudică a oferit un răspuns fabulos.

Tehnicianul lui Al Raed a afirmat că doreşte să îl întrebe pe Cristiano dacă îl mai ţine minte din perioada sa la Madeira, pe vremea pe când starul portughez era doar un copil.

Marius Şumudică, înaintea meciului cu Al Nassr

Jucăm la Al Nassr pe 27 (n.r. aprilie), da. Ce să... greu, un meci greu, întâlneşti unul dintre cei mai buni fotbalişti ai tuturor timpurilor. E clar, acolo e un fenomen, nu va fi uşor, va fi greu.

Dar ne pregătim pentru fiecare meci, eu nu am pierdut cu echipele mari, am făcut 1-1 cu Hilal, am făcut 0-0 la Ittihad şi am făcut 2-2 cu Shabab, de ce nu putem să luăm punct şi la Nasr?

(n.r. îţi închipuiai când jucai la Madeira că o să ai parte de un asemenea duel?) O să îl întreb, să văd dacă îşi mai aduce aminte când jucam eu la Madeira, el era copil atunci.

Când jucam eu, în 2000, el era copil, atunci pleca la Sporting. Să vedem dacă îşi mai aduce aminte. Pentru orice antrenor, să ai în faţă jucători precum Ronaldo, Messi îţi dă experienţă, îţi dă un oarecare confort în cariera de antrenor.

Asta înseamnă mult. Aţi văzut ce a declarat şi el, că acest campionat va deveni unul dintre cele mai puternice. Şi eu sunt ferm convins. Când am spus eu asta, toată lumea râdea prin România.

Ştiu ce transferuri pun la cale arabii, ce vor să facă şi, spre exemplu, acum trei zile, Ministrul Sporturilor a şters toate datoriile echipelor.

Au plătit toate datoriile care există, sau vor plăti în această săptămână toate datoriile care au existat la toate echipele din prima ligă”, a declarat Marius Şumudică, la plecarea din România.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare