Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un ”tricolor” din Premier League a ales să reprezinte altă ţară din cauza lui Stoichiţă! Dezvăluire în premieră: ”Nu îi ştia nici măcar numele”

Un ”tricolor” din Premier League a ales să reprezinte altă ţară din cauza lui Stoichiţă! Dezvăluire în premieră: ”Nu îi ştia nici măcar numele”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Cătălin Cîrjan (20 de ani) a promis, după ce a izbucnit scandalul din jurul refuzului său de a se prezenta la naţională, că îşi va clarifica punctul de vedere după meciurile ”tricolorilor”, iar tânărul fotbalist legitimat la Arsenal s-a ţinut de cuvânt.

Înaintea meciurilor naţionalei U20, Daniel Pancu a anunţat că jucătorul lui Arsenal, Cătălin Cîrjan, a ales să nu se prezinte la lot, oferind un nou caz în scandalul din jurul refuzurilor primite de FRF.

Cătălin Cîrjan ar fi fost al treilea fotbalist care ia decizia de a nu mai reprezenta România în ultimele luni, după Daniel Boloca şi Andrei Coubiş însă acesta neagă că acest lucru ar fi adevărat.

Jucătorul lui Arsenal are o întreagă altă poveste faţă de cei de la FRF: Cîrjan susţine că fusese convocat la U21, înainte ca cei de la naţională să se sucească şi să îl anunţe în ultima secundă să se prezinte la U20.

”Ar trebui să ştie măcar numele jucătorilor când vorbeşte despre ei”

Deşi ar fi acceptat convocarea iniţială, mijlocaşul de 20 de ani ar fi fost deranjat de felul în care procedaseră cei din staffurile naţionalelor, astfel că ar fi refuzat să se prezinte.

Cătălin Cîrjan a făcut şi dezvăluire în premieră, despre Theo Corbeanu (20 de ani), jucătorul canadian, cu origini române, care a jucat sub tricolor la U16 şi U17, înainte de a alege Canada.

Atacantul deţinut de Wolverhampton, împrumutat în prezent la Arminia Bielefeld, a marcat de două ori în şapte meciuri pentru naţionala mare a nord-americanilor, după debutul în 2021.

Mihai Stoichiţă nici nu îi ştia numele lui Corbeanu, căruia îi zicea Codreanu, iar Cîrjan sugerează că directorul tehnic al FRF a fost cel puţin unul dintre motivele pentru care acesta, dar şi alţi jucători, ajung să refuze România.

Un ”tricolor” din Premier League ar fi ales să reprezinte altă ţară din cauza lui Stoichiţă

 

”(n.r. După refuzurile lui Coubiş sau Boloca de a mai juca pentru România, s-a vorbit despre o intenţie similară din partea ta. Te gândeşti să nu mai îmbraci deloc tricoul naţionalei?) Nu sunt eu în măsură să vorbesc de Coubiş şi de Boloca, nu le cunosc motivele.

Mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, printre ei şi Theo Corbeanu de la Wolverhampton. E cel căruia directorul tehnic al naţionalelor i-a zis 'Codreanu'. Ar trebui să ştie măcar numele jucătorilor când vorbeşte despre ei.

E curios, totuşi, că aceşti trei jucători nu au refuzat iniţial să joace pentru România. Poate că asta ar trebui să dea de gândit. Noi, băieţii, vorbim şi ştim ce se întâmplă în timpul acţiunilor. Nu e treaba mea să spun ce am auzit, dar sunt mulţi care se plâng”, a dezvăluit Cătălin Cîrjan, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: cătălin cîrjan 

viewscnt
Articole similare