Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, o nouă critică la adresa jucătorilor care refuză naţionala României: ”N-au identitate, şi-au pierdut identitatea”

Gică Hagi, o nouă critică la adresa jucătorilor care refuză naţionala României: ”N-au identitate, şi-au pierdut identitatea”

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a lansat o nouă critică la adresa jucătorilor care au refuzat echipa naţională.

Naţionalele României se confrunăt cu noi probleme. Mai mulţi tineri jucători, care şi-au dezvoltat carierele în străinătate, au refuzat să joace pentru România.

Un caz aparte îl reprezintă Cătălin Cîrjan, 20 de ani, care joacă pentru tineretul lui Arsenal. Acesta a refuzat să se prezinte la naţional U20, pe motiv că el vrea să joace pentru România doar de la U21 în sus.

Gică Hagi, despre tinerii jucători care refuză echipele naţionale: ”Cine simte vine cu drag”

În ultimii 30 de ani, România s-a confruntat cu valuri de oameni care, din diverse motive, au plecat în Occident.

Mulţi dintre copiii români născuţi peste graniţe, din părinţi care au emigrat, au început să joace pentru cluburi importante din Europa.

Au apărut însă şi cazuri în care aceştia nu şi-ar dori să joace pentru naţionalele României şi aşteaptă selecţia de la echipele ţărilor în care s-au născut.

Este şi cazul lui Andrei Coubiş, un fundaş de 19 ani, care s-a născut la Milano şi joacă pentru AC Milan. Acesta a refuzat să joace pentru România şi a ales Italia U20.

Un alt caz special este cel al lui Cătălin Cîrjan. Acesta s-a născut în România, la Domneşti, dar la doar 16 ani a plecat la Arsenal.

Recent, el a primit convocarea de la naţionala României U20, după ce iniţial fusese pe lista preliminară pentru U21.

Mijlocaşul de 20 de ani a refuzat să vină însă la naţionala antrenată de Daniel Pancu, pe motiv că el îşi doreşte să joace pentru România U21.

Gică Hagi a criticat recent în termeni duri aceste atitudini pe care le au tinerii jucători români din străinătate. Mai ales pe cei care s-au născut în alte ţări şi au ales alte naţionale.

”Regele” îşi menţine poziţia şi, într-o nouă declaraţie, spune că cei care au refuzat să joace pentru România şi-au pierdut identitatea.

”Opţiunea fiecăruia, cine simte şi are identitate vine cu drag la naţională. Cine nu vrea să vină înseamnă că n-are identitate, şi-a pierdut identitatea”, a spus Gică Hagi.

Câtălin Cîrjan, mesaj controversat după ce a fost criticat de Gică Hagi

În vârstă de 20 de ani, Cătălin Cîrjan este una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. El joacă de 4 ani la tineretul lui Arsenal şi deseori este chemat să se antreneze cu echipa mare.

Însă Cătălin Cîrjan a postat pe reţelele de socializare un comentariu controversat după ce a fost criticat de Gică Hagi:

”Când oamenii buni sunt jigniţi, aceştia aleg să tacă. Dar nu pentru că nu ştiu să se apere, ci pentru că sunt conştienţi că nu are rost să se coboare la nivelul celor care îi critică.

Oamenii inteligenţi se apără cu tăcere şi atacă doar cu indiferenţa”, a fost mesajul lui Cătălin Cîrjan, postat pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare