Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Naşule, de ce am luat mai mulţi bani?”. Dialog incredibil între căpitanul unei echipe din Superligă şi preşedintele clubului: ”Hai să vă spun un secret”

”Naşule, de ce am luat mai mulţi bani?”. Dialog incredibil între căpitanul unei echipe din Superligă şi preşedintele clubului: ”Hai să vă spun un secret”

Superliga

Comentarii

Problemele financiare de la Petrolul Ploieşti par a fi într-un final rezolvate! Preşedintele Claudiu Tudor a devăluit că Marian Copilu a adus deja sume importante de bani la club, care au fost folosite pentru a plăti restanţele salariale importante strânse.

Un grup de investitori condus de Marian Copilu a preluat Petrolul Ploieşti, aducând imediat ”câteva sute de mii de euro” în club, folosite pentru a se plăti diverse restanţe.

Preşedintele Claudiu Tudor a dezvăluit că jucătorii au încasat banii care le erau datoraţi, spre surprinderea căpitanului Valentin Ţicu, care a purtat un dialog fabulos cu oficialul.

Fundaşul stânga l-a întrebat pe Tudor cum de a încasat atât de mulţi bani, după ce a greşit calculul în privinţa sumei pe care i-o datora clubul.

Dialog incredibil între Valentin Ţicu şi preşedintele Claudiu Tudor

Marian Copilu e un tip foarte discret, aşa cum ştim că s-a întâmplat la CFR Cluj şi la CSU Craiova. Asta este o calitate.

La noi, în România, investitorii sau patronii sunt ahtiaţi de imagine şi de a apărea la TV, de a vorbi vrute şi nevrute, dar majoritatea n-au legătură cu fotbalul. 

Marian este total opus, este bolnav de fotbal, discuţiile noastre sunt interminabile legate de sisteme, de ceea ce înseamnă fotbalul pe teren.

El este un tip care nu vrea să apară la televizor. La meciuri va veni, va veni şi la cel cu FCU Craiova, va fi prezent la fiecare meci. I-am şi mulţumit în vestiar, de faţă cu echipă.

”Naşule, de ce am luat mai mulţi bani?”

Pentru mine au fost zile încărcate, iar când Marian a făcut aceste investiţii, de câteva sute de mii de euro, am uitat să-i mulţumesc. Am făcut-o apoi în vestiar.

Haideţi să vă spun şi un secret. M-a sunat Vali Ţicu: «Naşule, de ce am luat mai mulţi bani?». I-am zis: «Fă-ţi calculele şi adu înapoi dacă crezi că e prea mult». A zis: «Nu, nu, înapoi nu aduc sigur».

I-am spus că n-a luat mai mult, nu a făcut el calculul cum trebuie. E clar că băieţii au alt tonus şi simt că lucrurile merg spre bine”, a decalrat Claudiu Tudor, la Ploieşti TV.

”Lupii galbeni” au prezentat, marţi, şi primul jucător adus după venirea lui Marian Copilu la club.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare