Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul ascuns din spatele refuzurilor primite de FRF de la Hagi şi Petrescu: ”Şi-au dat seama” | EXCLUSIV

Motivul ascuns din spatele refuzurilor primite de FRF de la Hagi şi Petrescu: ”Şi-au dat seama” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Orange Sport, în cadrul emisunii Sport Center, moderatorul Silviu Tudor Samuilă şi invitaţii Bogdan Cosmescu şi Nicolae Dică au vorbit despre posibilul motiv ascuns din spatele refuzurilor primite de FRF din partea lui Gică Hagi şi Dan Petrescu.

După ce a ratat calificarea la Euro 2020, dar şi la Campionatul Mondial din 2022, Mirel Rădoi a luat decizia de a nu îşi mai prelungi contractul cu FRF, deşi avea o propunere în acest sens.

Dezamăgit că nu şi-a îndeplinit obiectivele alături de ”tricolori”, dar şi de atmosfera toxică de la echipa naţională, fostul selecţioner nu a putut fi înduplecat să continue.

”Poate de asta nu au vrut să meargă”

Aşadar, FRF s-a trezit nevoită să caute un nou antrenor, astfel că a întocmit o listă, pe care se regăseau aproape toţi antrenorii români importanţi, atât din ţară, cât şi din afară.

Uşor, uşor, toate variantele de pe listă au fost tăiate, cu excepţia lui Ladislau Boloni şi Edi Iordănescu, cel din urmă câştigând în final, întrucât ar fi avut cerinţe mai acceptabile.

Primele variante ale federaţiei au fost Gică Hagi şi Dan Petrescu, dar ambii au refuzat oferta primită din partea FRF, invocându-se conflictul de interese în cazul ”Regelui” şi clauza de reziliere în cel al ”Bursucului”.

În direct la Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, Nicolae Dică şi Bogdan Cosmescu au discutat despre posibilitatea ca motivul ascuns din spatele refuzurilor celor doi să fie, de fapt, lipsa de încredere că puteau reuşi la naţională.

Motivul ascuns din spatele refuzurilor primite de FRF de la Hagi şi Petrescu?

Dică: Ăsta e sentimentul, <<eu chiar nu fac nimic bine la naţională?>>.

Samuilă: Poate de asta nu au vrut Hagi şi Petrescu să meargă, pentru că oricum...

Dică: Adică noi încercăm mereu să scoatem lucrurile negative, hai să scoatem şi lucrurile pozitive, chiar dacă a fost un adversar modest.

Cosmescu: Eu cred că nu au vrut să meargă pentru că şi-au dat seama cât este de complicat.

Samuilă: Păi asta zic! [...] Eşti de acord (n.r. către Dică) cu chestia asta, că e posibil să nu fi vrut tocmai pentru că realizează că nu ai ce să faci? Sau ai ce să faci?

Dică: Eu cred că şi cu echipa asta poţi să te lupţi cu Kosovo, Israel, chiar şi Elveţia pentru calificare.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare