Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, extrem de afectat de presiunea de la naţională? Detaliul observat în timpul meciului cu Andorra: ”Bă, eu chiar nu fac nimic bine?” | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, extrem de afectat de presiunea de la naţională? Detaliul observat în timpul meciului cu Andorra: ”Bă, eu chiar nu fac nimic bine?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în urma meciului dintre România şi Andorra, Nicolae Dică (42 de ani) a vorbit despre presiunea resimţită de Edi Iordănescu (44 de ani) pe banca tehnică a naţionalei, analizând un detaliu observat la selecţioner în timpul meciului cu Andorra.

România a reuşit să câştige la debutul în această ediţie a preliminariilor, însă rezultatul şi mai ales prestaţia ”tricolorilor” din meciul cu Andorra a ridicat mari semne de întrebare.

Părerile au fost, în general, împărţite. Pe de o parte, au existat persoane care au afirmat că scorul trebuia să ia alte proprţii, pe de alta, au fost oameni care au punctat că doar punctele contează.

Edi Iordănescu, extrem de afectat de presiunea de la naţională?

 

Un detaliu neaşteptat remarcat în timpul partidei cu Andorra a avut legătură cu selecţionerul Edi Iordănescu, care se stătea incredibil de stresat pe marginea terenului, părând aproape gata să ”explodeze”.

În cadrul emisunii Sport Center, de pe Orange Sport 1, moderatorul Silviu Tudor Samuilă l-a întrebat pe Nicolae Dică dacă Iordănescu jr. nu trimite mesajul greşit jucătorilor stând atât de stresat.

Ca fost component al staffului României, antrenorul lui CS Mioveni a recunoscut că, uneori, din cauza valurilor de critici care lovesc foarte des naţionala, nivelul de stres poate fi imens.

Este o presiune... nu ştiu dacă era speriat. E concentrat, aşa e el, nu doar la echipa naţională, aşa a fost şi la echipele de club. Şi presiunea care s-a pus înaintea jocului, că trebuie să câştigăm cu 5-0, 6-0, că Andorra este o echipă slabă...

”Eu chiar nu fac nimic bine?”

Toate lucrurile astea s-au adunat şi, când eşti acolo, în interior, ai impresia că tu faci, munceşti, încerci să faci totul cum trebuie şi ai impresia că de afară toată lumea zice că tu nu faci cam nimic bine.

Şi probabil asta e, cred că ăsta e sentimentul lui Edi, <<bă, eu chiar nu fac nimic bine aici?>>. Zic ca idee, aşa te gândeşti, <<eu chiar nu fac nimic bine?>>”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Marţi, de la ora 21:45, România va disputa al doilea meci din această ediţie a preliminariilor, împotriva reprezentativei din Belarus, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare