Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Petrolul a făcut primul transfer din ”era Marian Copilu”. Fostul coechipier al lui Bănel Nicoliţă a semnat cu ”Găzarii” şi are un CV impresionant

OFICIAL | Petrolul a făcut primul transfer din ”era Marian Copilu”. Fostul coechipier al lui Bănel Nicoliţă a semnat cu ”Găzarii” şi are un CV impresionant

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a prefectat transferul ivorianului Tiemoko Ismael Diomande.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării prahovene.

 ”Oficial: FC Petrolul Ploiesti a ajuns la un acord cu jucătorul ivorian Tiemoko Ismael Diomande, acesta semnând un angajament cu clubul nostru.

În vârstă de 30 de ani, Diomande joacă pe postul de mijlocaş şi are la activ 93 de prezenţe în primul eşalon din Franţa, pentru AS Saint-Etienne, formaţie cu care a câştigat şi Cupa Ligii Franţei (2013), şi SM Caen. Ultimii ani din carieră şi i-a petrecut în Turcia, jucând pentru Rizespor, Konyaspor şi, ultima dată, Samsunspor, fiind, de asemenea, şi fost internaţional al Coastei de Fildeş (18 selecţii), dar şi câştigător al Cupei Africii (2015).

 Bun venit, Ismael Diomande!”, se arată în comunicatul Petrolului.

Ismaël Diomandé a fost coleg cu Aubameyang

Noua achiziţie a Petrolului are un CV bogat. Ivorianul a fost coleg cu Aubameyang şi Bănel Nicoliţă la Saint-Etienne, echipă alături de care a câştigat Cupa Ligii Franţei în 2013. De asemenea, Diomande a câştigat Cupa Africii alături de Coasta de Fildeş în 2015.

În tricoul echipei naţionale, Diomande a bifat 19 partide şi a reuşit să înscrie un gol. Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

 
 

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare