Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea exclude o pretendentă din bătălia pentru câştigarea titlului: ”A căzut prea mult. O să fie o luptă în patru”

Ionel Ganea exclude o pretendentă din bătălia pentru câştigarea titlului: ”A căzut prea mult. O să fie o luptă în patru”

Fotbal intern

Comentarii

Ionel Ganea a vorbit despre lupta la titlu, în Superligă.

Fostul jucător al lui Wolverhampton consideră că, lupta la vârf se va da între CFR, Farul, FCSB şi Rapid. ”Ganezul” nu îi dă mari speranţe Rapidului, echipă alături de care a ieşit campion în 1999.

”Joacă foarte bine acasă, dar în deplasarea nu prea pun probleme”

"O să fie o luptă în patru: Farul, CFR, FCSB şi Craiova. Rapid a căzut mult, nu ştiu de ce. Joacă foarte bine acasă, dar în deplasare nu prea pune probleme. 
 
Rapid a avut un început foarte bun de campionat, sunt ajutaţi foarte mult de public acasă, dar acum am văzut că şchioapătă", a declarat Ionel Ganea, pentru Sport.ro.
 
În acest moment, Rapid se află pe locul cinci, cu 27 de puncte, la opt lungimi distanţă de liderul Farul, echipă pe terenul căreia a fost învinsă în urmă cu două etape, scor 1-2. Giuleştenii nu au mai câştigat un titlu din 2003.
 
Ganea a îmbrăcat tricoul Rapidului timp de două sezoane, perioadă în care a marcat 13 goluri, în 25 de partide. Fostul atacant al lui Stuttgart are în palmers un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă, toate câştigate alături de alb-vişinii. De asemenea, Ganea a fost antrenorul Rapidului pentru o scurtă perioadă de timp, în 2014.
 
 

Afla mai multe despre: ganearapid 

viewscnt
Articole similare