Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintre cei trei fotbalişti ”ignoraţi” de Iordănescu la meciul cu Andorra, din nou lăsaţi în afara lotului! Cine este al treilea jucător care nu va evolua cu Belarus

Doi dintre cei trei fotbalişti ”ignoraţi” de Iordănescu la meciul cu Andorra, din nou lăsaţi în afara lotului! Cine este al treilea jucător care nu va evolua cu Belarusgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

În ziua meciului cu Belarus, FRF a publicat pe site-ul oficial lista cu jucătorii pe care se va baza Edi Iordănescu (44 de ani) şi cu numerele pe care le vor purta aceştia. Doi dintre cei trei jucători lăsaţi în afara lotului cu Andorra au fost iar ignoraţi de selecţioner.

UPDATE: ”Ionuţ Nedelcearu a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia în urmă cu câteva minute. Fundaşul central acuză o viroză respiratorie, motiv pentru care nu a fost disponibil pentru meciul din această seară”, a confirmat FRF.


Ştirea iniţială

România se pregăteşte pentru al doilea meci din preliminariile Euro 2024, urmând să primească, marţi seara, de la ora 21:45, vizita reprezentativei din Belarus, pe Arena Naţională.

Înaintea partidei, FRF a publicat lotul pe care se va baza Edi Iordănescu, iar selecţionereul a decis să facă o singură schimbare faţă de jocul cu Andorra, din urmă cu trei zile.

Lotul României pentru meciul cu Andorra

Ionuţ Nedelcearu i-a lăsat locul lui Adrian Rus, din motive medicale. Potrivit surselor Orange Sport, fundaşul lui Palermo a răcit, iar Iordănescu a decis să nu se bazeze pe el.

Aşadar, Adrian Şut, convocat în premieră la echipa naţională, şi Marius Ştefănescu, chemat în locul lui Mario Camora, nu au reuşit să prindă lotul la niciului dintre cele două formaţii.

Cei de la FCSB sperau că această acţiune va fi cea la care Şut va reuşi să se impună pe postul de închizător în formula de start a României, post cu mari probleme în trecut.

Adrian Şut, convocat degeaba?

Dacă în urmă cu doar un an - doi, echipa naţională nu putea conta pe niciun mijlocaş defensiv de valoare, acum dispune şi de Tudor Băluţă, şi de Marius Marin.

Şut devine al doilea jucător de la FCSB care este convocat, dar nu prinde lotul la una dintre acţiunile României, după Florinel Coman, care a păţit acest lucru în septembrie.

Atunci, Edi Iordănescu afirma că dorea să îi ofere o mână de ajutor jucătorului, declaraţie care l-a revoltat pe MM Stoica.

M-aş bucura foarte mult dacă mi-ar explica şi mie cam cum l-a ajutat pe Coman, că l-a chemat să îl ajute la naţională, iar Coman în loc să stea două săptămâni cu noi să se antreneze, pentru că era în urmă cu pregătirea, s-a dus acolo să se uite la meciuri, de aproape, e adevărat.

La Păun nu a fost discuţia de ce a fost chemat, nu e casă de ajutor reciproc echipa naţională. Cred că, atunci când spui că ajuţi un jucător, îl şi bagi puţin, mă gândesc.

Când pe poziţia lui împingi un fundaş stânga şi bagi alt fundaş stânga, înseamnă că nu l-ai chemat să îl ajuţi”, spunea Mihai Stoica, la finalul lui septembrie.

Afla mai multe despre: românia 

viewscnt
Articole similare