Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA anului. S-a întors în Superligă şi a preluat un club de mare tradiţie. Investiţii uriaşe de milioane de euro şi un proiect impresionant pentru renaşterea echipei

BOMBA anului. S-a întors în Superligă şi a preluat un club de mare tradiţie. Investiţii uriaşe de milioane de euro şi un proiect impresionant pentru renaşterea echipei

Petrolul

Comentarii

Petrolul intră într-o nouă eră! Marian Copilu este noul conducător al echipei din Ploieşti.

Fostul preşedinte al echipelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova va fi implicat atât ca investitor, cât şi pe plan executiv.

Oficial, Copilu va fi membru al consiliului director, iar Claudiu Tudor va rămâne preşedinte al clubului.

Marian Copilu nu se va limita doar la rolul executiv, va fi şi investitor, atribuţie pe care şi-a asumat-o într-un moment extrem de dificil pentru Petrolul.

De numele lui Marian Copilu se leagă performanţele incredibile reuşite de CFR Cluj în fotbalul românesc. Fostul preşedinte al ardelenilor a construit echipa care de cinci sezoane câştigă în fiecare an titlul în Superligă, însă, în urma unor neînţelegeri cu finanţatorul Nelu Varga, Marian Copilu a preferat să o părăsească pe CFR Cluj.

În stagiunea trecută, renumitul preşedinte a bătut palma cu Universitatea Craiova, dar şi aici discuţiile contradictorii cu patronul Mihai Rotaru au dus la o despărţire prematură.

Acum, Marian Copilu este pregătit pentru o nouă provocare şi vrea să contribuie la ascensiunea Petrolului. Acesta este dispus să acopere şi datoriile de 2,2 milioane de euro pe care le are clubul prahovean, în ajutorul său venind şi autorităţile locale.

  • Petrolul este pe locul 8 în play-out-ul Superligii, cu 21 de puncte obţinute

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare