Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă vremuri grele pentru Tavi Popescu la FCSB: ”Va vedea cu timpul că acolo e locul lui” | EXCLUSIV

Se anunţă vremuri grele pentru Tavi Popescu la FCSB: ”Va vedea cu timpul că acolo e locul lui” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) a fost convocat de Edi Iordănescu la lotul naţional pentru partidele cu Andorra şi Belarus din startul campaniei de calificare pentru EURO 2024, însă la FCSB nu pare să mai aibă locul de titular asigurat.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, i-a dat dreptate voalat patronului Gigi Becali, cel care declarase recent că Octavian Popescu va fi trecut pe banca de rezerve în viitorul apropiat.

MM Stoica face lumină în cazul lui Octavian Popescu

Oficialul ”roş-albastru” a declarat că, în momentul actual, Florinel Coman este mai eficient în flancul stâng. De asemenea, în flancul drept şi ca inter, unde Tavi mai poate evolua, locurile sunt ocupate deja de cuplurile Miculescu-Cordea şi Olaru-Edjouma.

Aşadar, sunt şanse mici ca Octavian Popescu să mai fie titular la FCSB în viitorul apropiat, chiar dacă este jucător de echipă naţională şi este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români ai ultimilor ani.

Vezi? Nici nu trebuie să mă mai inviţi la emisiune, că ştii deja! Nu am mai auzit lucruri de genul ăsta? Că valorează 100 de milioane de euro, apoi că nu mai face nici cinci bani? Jucătorii noştri sunt tăbăciţi. Astea sunt declaraţiile pe care le face Gigi, apoi le retractează. Face altele. Este aşa o mare problemă?

Tavi Popescu, nu ştiu dacă merită să fie rezervă. Dar astăzi, marţi, 21 martie 2023, cred că Florinel Coman este mai eficient pe poziţia de atacant lateral stânga, în 4-3-3. Că Tavi poate acoperi şi alte poziţii, o pot spune cu convingere de foarte multe timp.

Chiar dacă el consideră, la momentul ăsta, că poziţia lui cea mai bună este în partea stângă. Am spus-o şi o repet: Tavi Popescu este un jucător cu viziune. Şi când trimiţi în bandă un jucător de viziune, îi iei din calităţi.

Tavi are viziune, un pas excepţional. Am marcat goluri din pasele lui. Saltă mingea peste apărarea adversă cum rar vezi. Doar la jucătorii de geniu. Are un şut foarte bun. Cred că anul trecut este printre primii jucători cu goluri marcate din afara careului. El va vedea cu timpul că acolo este locul lui.

(n.r. -  dacă are loc ca inter) Noi nu jucăm 4-2-3-1, jucăm 4-3-3. La momentul ăsta, atacanţii noştri laterali sunt sunt Cordea şi Miculescu în partea dreaptă, Coman şi Popescu în partea stânga. Interi titulari sunt Olaru şi Edjouma”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: octavian popescuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare