Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu va mai fi convocat la naţională un jucător de la FCSB? Ce decizie a luat Edi Iordănescu în privinţa sa: ”Nu simte că l-ar putea ajuta” | EXCLUSIV

Nu va mai fi convocat la naţională un jucător de la FCSB? Ce decizie a luat Edi Iordănescu în privinţa sa: ”Nu simte că l-ar putea ajuta” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de România împotriva Belarusului, MM Stoica a vorbit despre situaţia unui jucător de la FCSB la echipa naţională, după ce a observat decizia luată de selecţionerul Edi Iordănescu în privinţa sa.

Dintre cei 26 de jucători convocaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională, patru au venit de la FCSB, fosta sa echipă, anume Deian Sorescu, Adrian Şut, Darius Olaru şi Octavian Popescu.

Sorescu şi Olaru au fost titulari în primul meci, dar au rămas pe bancă în cel de al doilea, în timp ce Octavian Popescu a prins minute în ambele jocuri, dar doar pe final.

”Nu mizează pe el, nu simte că l-ar putea ajuta”

Singurul dintre aceştia care nu a jucat deloc a fost Adrian Şut, care nu doar că nu a fost utilizat deloc de selecţioner, ci nici nu a prins lotul la vreunul dintre jocuri.

După ce Edi Iordănescu a luat decizia de a nu se baza pe închizător nici la meciul cu Belarus, MM Stoica a ajuns la concluzia că selecţionerul nu plănuieşte să mizeze pe jucătorul roş-albastru.

În direct la Orange Sport, oficialul FCSB a punctat că, dacă l-a avut pe Şut la dispoziţie două meciuri şi nici nu l-a inclus în lot, atunci înseamnă că şansele sale de convocare scad dramatic, cu câteva excepţii, precum în cazul unor accidentări pe acel post.

Nu va mai fi convocat la naţională Adrian Şut?

Eu cred că şi Şut ar fi (n.r. o opţiune bună pe postul de închizător), dar dacă selecţionerul l-a avut şi l-a trimis în tribună de două ori, înseamnă că nu mizează pe el, nu simte că l-ar putea ajuta”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Pentru Adrian Şut, convocarea din această lună a fost prima din carieră, venită după o perioadă bună la FCSB, în care a reuşit să se impună în primul 11 al roş-albaştrilor.

Acum că acţiunea naţionalei a luat sfârşit, şut şi coechipierii săi urmează să revină la echipa de club, unde îi aşteaptă o luptă aprigă pentru câştigarea Superligii.

În a doua etapă din play-off, vicecampioana o va înfrunta pe Sepsi, luni, 3 aprilie, de la ora 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: adrian şut 

viewscnt
Articole similare